fbpx

Universum College is the most enterpreneurial
HEI in Kosovo
APPLY NOW

Programet e studimit

Studimet Baçelor në Kolegjin Universum janë studime 3-vjeçare dhe gjithsej përbëhen nga 180 kredi (ECTS) ose 60 kredi (ECTS) në vit. Studentët që përfundojnë studimet baçelor përfitojnë titullin Baçelor i Arteve (BA) apo Baçelor i Shkencës (BSc).

Studime Master

Studimet Master të ofruara në Kolegjin Universum janë programe magjistrale 2-vjeçare të përbëra prej 120 kredive (ECTS). Këto studime ofrohen studentëve të cilët kanë përfunduar programin studimor baçelor 3-vjeçar të përbërë nga 180 kredi (ECTS).

Diplomë Angleze me University of Northampton

Kolegji Universum është i akredituar nga University of Northampton për ofrimin e programeve me kurrikulë dhe standarde angleze. Studentët të cilët ndjekin këto programe do të paisen me diplomë të University of Northampton. UON është një nga universitetet që renditet në Kornizën e Ekselencës Mësimore (TEF).

Diplomë Gjermane

Master në Administrim Biznesi është një program dy vjeçar me diplomë të dyfishtë i vili ofrohet bashkërisht nga Ludwigshafen University of Business and Society në Gjermani dhe Kolegji Universum në Kosovë.

ERASMUS+ Bursa Ndërkombëtare

Deri më tani 256 studentë të Kolegjit Universum kanë përfituar bursë të plotë ndërkombëtare nga Kolegji Universum për studime në 114 Universitete në 26 shtete të Europës. Bursa mbulon tarifën e shkollimit, shpenzimet e jetesës 850-900 euro kompensim mujor, si dhe shpenzimet e transportit në vlerë prej 275-360 euro.

OBJEKTIVI YNË ËSHTË TË BËHEMI UNIVERSITETI MË I MIRË NË REGJION

Shtyllat Strategjike të Universumit

76%

Shkalla e punësimit të studentëve

44%

Më e lartë se paga mesatare

216+

Studentë të financuar nga Industria

234+

Studentë në vit studiojnë jashtë vendit me bursë të plota

PROGRAME PROFESIONALE TË AKREDITUARA NDËRKOMBËTARISHT

Çertifikimet Profesionale

Entrepreneurship Weekend

Projekti është bashkëfinancuar nga Qeveritë e Çekisë, Hungarisë, Polonisë dhe Sllovakisë përmes Granteve Visegrad nga Fondi Ndërkombëtar i Visegrad. Misioni i fondit është të avancojë idetë për bashkëpunim të qëndrueshëm rajonal në Evropën Qendrore.

Certifikimet nga Anglia-England

Akademia Anglia është programi numër një ndërkombëtar në Kosovë që promovon mësimin e gjuhës angleze në mënyra të ndryshme. Certifikatat e lëshuara nga Anglia janë të pranuar ndërkombëtarisht.

Universum Blockchain Institute

Instituti Blockchain është instituti i parë në Kosovë, i cili merret me hulumtimin, trajnimin, krijimin e produkteve të reja dhe rrjetëzimin në fushën e Blockchain dhe Kriptovaluta.

Master Klasa me Svend Hollensen

Master Klasa me Svend Hollensen, autori i librit të dytë më të shitur në botë për Marketingun Global, ofron trajnim dhe aftësim profesional në fushën e marketingut.

çfarë thonë studentët tanë për ne...

Aktivitete, Evente dhe Lajmet e fundit në Universum

LAJMET E FUNDIT

READ MORE

Në kuadër të bashkëpunimeve që ka Kolegji Universum me Universitete Ndërkombëtare në Evropë, këtë javë në Kolegjin Universum do të…

READ MORE

Nëse keni ide biznesi dhe po shikoni mundësitë për zhvillimin e idesë tuaj, Entrepreneurship Weekend 3 ofron mundësi për ju.…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “The Polytechnical Institute of Coimbra”, në Portugali në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për punë praktike në “Ondokuz Mayis”, në Turqi në kuadër të programit…

READ MORE

Falë bashkëpunimeve  të suksesshme ndërkombëtare për shkëmbim të studentëve,me Universitete nëpër Evropë në kuadër të programit Erasmus+, Kolegji Universum, është instutucioni…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Granada”, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Dunarea de Jos” University of Galati, në Rumani…

READ MORE

​​Studentët e Kolegjit Universum, Rinesa Kosci, Festim Hoxha dhe Poema Baruti, të cilët këtë semester janë duke studiuar në Portugali…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Applied Sciences in Tarnow, në Poloni në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Recep Tayyip Erdoğan University, në Turqi në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Aveiro, në Portugali në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of A Coruña, në Spanjë në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Wrocław University of Science and Technology, në Poloni…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University, në Turqi në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Beja, në Portugali në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Vechta University, në Gjermani në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në  Savonia University, në Finlandë në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në  Tuscia University, në Itali në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Thomas More University of Applied Sciences, në Belgjikë në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Uşak University, në Turqi  në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Łódź, në  Poloni  në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum i është bashkuar grupit të institucioneve evropiane në mbështetjen e fuqizimit të një sërë kategorish të cenueshme përmes…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Birmingham City University, në  Angli  në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University , nëRepublikën Çeke  në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University , në Lituani në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Sakarya University, në Turqi, në kuadër të programit…

READ MORE

Nga data 11 Tetor, Kolegji Universum fillon javën orientuese për studentët e vitit të parë të regjistruar në programet e…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ludwigshafen University, në Gjermani, në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Turiba University, në Latvi, në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Applied Sciences-VIKO, në Lituani në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Philipps-Universität Marburg, në Gjermani në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Malaga, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Project Based Learning Bootcamps in Computer Sciences Thirrje per Instruktorë/Profesionistë nga Industria e Softuerit A jeni të interesuar të kontribuoni…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Huelva, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences, në Lituani në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kırıkkale University, në Turqi në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Minho, në Portugali në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për 83 bursa ndërkombëtare në 34 Universitete në 13 shtete në Evropë. Bursat vlejnë për të…

READ MORE

Hapet thirrja per aplikim për shkëmbim semestral në Haliç University në Turqi! Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit mes Kolegjit…

READ MORE

Pavarësisht nga industria, titulli i punës ose niveli i pozitës së punës që po kërkoni, ka kompetenca themelore që çdo…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor dhe për punë praktike në Aaolborg University, në Danimarkë…

READ MORE

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje me Qendren për Mjekesi Fizikale dhe Rehabilitim – Banjën e Kllokotit “Nëna Naile” për praktikë…

READ MORE

Universum College opens the call for Staff Mobility Exchange under Erasmus+ KA107. Mobility opportunities aim to encourage the mobility of…

READ MORE

​Kolegji Universum ​​hap konkurs për pranimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2021/22 në 13 programe të akredituara. Regjistrimi mund të bëhet edhe online https://www.universum-ks.org/sq/apliko/ apo ​fizikisht në…

READ MORE

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA) pas takimit të mbajtur me 27 Korrik gjatë së cilit…

READ MORE

Kolegji Universum në bashkëpunim me kompanitë partnere të teknologjisë informative në kuadër të bashkëpunimit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë…

READ MORE

​Kolegji Universum dhe Northampton University nga Anglia sot lansuan programin e përbashket te studimeve bachelor dhe master me kurrikulë dhe standarde angleze. Studentët të…

READ MORE

Ashtu si gjendja fizike ndihmon trupat tanë të qëndrojnë të fortë, palestra mendore na ndihmon për të arritur dhe mbështetur…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Valladolid, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Studentet e Kolegjit Universum nga Departamenti Shkenca Kompjuterike po angazhohen në projekte reale gjatë studimeve. Në kuadër të projektit të përbashkët “Summer…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz EdUniversal. Kolegji…

READ MORE

Meqenëse udhëtimi është ende i kufizuar, MO: VE 2021 është një mundësi e shkëlqyeshme për të ndjekur kurse në Philipps-Universität…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Viva Fresh Store në kuadër të bashkëpunimit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë ofrojnë studime të dyfishta…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Viva Fresh Store sot kanë nënshkruar marreveshje bashkëpunimi për “Studime Duale”. Në kuadër të kësaj marrëveshje Viva…

ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për softuerin arsimor në lëndën e Matematikës, Kolegji Universum, referuar më poshtë si “Universum…

READ MORE

Shëndeti mendor i referohet mirëqenies njohëse, të sjelljes dhe emocionale. Gjithçka ka të bëjë me mënyrën se si njerëzit mendojnë,…

READ MORE

Kolegji Universum është partner në organizimin e webinarit “Creating Value in Smart Cities by using 4IR as a solution in…

Studentët e Kolegjit Universum të departamentit Gjuhë Angleze në kuadër të lëndes “Community Service” në formë vullnetare janë angazhuar në…

READ MORE

Ky postim është pjesë e serisë së TED “Si të bëhemi një njeri më i mirë”, secila prej të cilave…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universiteti prestigjoz francez “Sciences Po Rennes”,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Pope John Paul II State School of Higher…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Tuscia University, në Itali në kuadër të programit…

READ MORE

Gjatë semestrit të dytë, universitetet presin panairet e karrierës në ambientet e tyre. Panairet e karrierës ofrojnë një mundësi të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University, në Lituani në kuadër të…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum të Departamentit Shkenca Kompjuterike në kuadër të inkubatorit teknologjik dhe lëndes “Zhvillim i Aplikacioneve Mobile” me…

READ MORE

Bordi i BONEVET ka emëruar drejtoreshë ekzekutive znj. Diana Luzha.Diana Luzha ka përfunduar studimet themelore në Shkenca Politike dhe Administrim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Matej Bel University, në Sllovaki në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Huelva, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Coimbra, në Portugali në kuadër…

READ MORE

Në kuadër të lëndës Business Intelligence me 27 Maj, ora 17:00 studentët e Kolegjit Universum do të ndjekin ligjëratë me…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences, në Lituani në…

READ MORE

Studentët më shpesh përmendnin shëndetin mendor si një aspekt të jetës së tyre që është ndikuar negativisht nga pandemia, sipas…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Niğde Ömer Halisdemir University, Turqi në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Uşak University, Turqi në kuadër të programit të…

READ MORE

Kolegji Universum mbetet institucion lider i ndërkombëtarizimit. Në kuadër të marrëveshjeve me 115 Universitete Evropiane, studentët dhe stafi po përfitojnë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kırıkkale University, Turqi në kuadër të programit të…

READ MORE

Supozimi se studentët po jetojnë “vitet më të mira të jetës së tyre” është larg së vërtetës. Jo vetëm që…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Philipps University of Marburg, Gjermani në kuadër të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta, Gjermani në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Calisia University – Kalisz, Poloni në kuadër të…

Aprovohet projekti për organizmin e shkolles veore në bashkëpunim me Thomas More University, studentët e Kolegjit Universum do të jenë përfitues të…

Ju njoftojmë se afati për Aplikimet në Trajnimet FALAS për Orientim në Karrierë SHTYHET edhe për një javë.  Trajnimi do…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në The University of Santiago de Compostela në Spanjë…

READ MORE

Kolegji Universum dhe Spitali FATI IM, sot nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi, e cila do të ju mundësojë studentëve të Infermierisë të kryejnë punën…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ludwigshafen University of Business and Society në Gjermani…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Yıldız Technical University në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Ankthi dhe depresioni janë ndër çështjet më të zakonshme të shëndetit mendor që përjetojnë të rinjtë sot. Ekspertët pajtohen me…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ondokuz Mayıs University në Turqi në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Çeki në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Savonia University në Finlandë në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Thomas More University of Applied Sciences në Belgjikë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Muş Alparslan University në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Aalborg University, në Danimarkë në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Vilniaus Kolegija/University of Applied Sciences, në Lituani në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Universitetin  Birmingham City në Birmingham Angli, në kuadër…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Vilniaus University of Applied Science” nga Lituania, fton të gjithë studentët e Programit Biznes Menaxhment të…

READ MORE

Për shkak të pandemisë së vazhdueshme, studentët tanë nuk mund të shijojnë të gjitha mundësitë që ofrojnë programet e shkëmbimit…

Kolegji UNIVERSUM dhe Byroja Kosovare e Sigurimeve me Memorandum të Bashkëpunimit Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) dhe Kolegji Universum, sot…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Së fundmi, gamës së bashkëpunimeve i është shtuar edhe projekti tjetër për BURSA…

READ MORE

Të flasësh për shëndetin mendor do të të lejojë të shprehësh se si ndihesh me të vërtetë dhe u jep…

CAREER PATHS Support specialist Computer programmer Quality assurance tester Web developer Systems analyst Network engineer User experience designer Database administrator…

READ MORE

Kolegji Universum si partner i konferencës ndërkombëtare “Sektori i shëndetit përballë pandemisë SARS-COV-2” të organizuar në bashkëpunim me Powislański University…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Par University, në Rijekë, Kroaci në kuadër të…

Career Paths Fashion Design: Dizajnere Mode, Stiliste, Kuratore e veshjeve, Fashion Illustrator, Planifikuese e Inventarit të copave dhe pëlhurave, Dizajnere e…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Volladolid, në Spanjë në kuadër të…

Institucionet ku mund të punësohen studentët e Shkencave Politike: Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale  Ministria e Administrimit të Pushtetit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of A Coruña, në Spanjë në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Inholland University of Applied Sciences, në Holandë në…

READ MORE

Kolegji Universum së bashku me Institutin për Studime Politike dhe Sociale (ISEPS) realizoi hulumtimin me temë “Ku po shkojnë parët…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Granada, në Spanjë në kuadër të…

READ MORE

Drejtori Ekzekutiv i Kolegjit Universum Z. Alejtin Berisha ishte i ftuar në takim me Drejtorin Ekzekutiv të Coursera Z. Jeff Maggioncalda, platformës më…

Profesionet e pershtatshme për studentët e  Gjuhës Gjermane Mësimdhënës Përkthyes > InterpretuesCall AgentContent WriterContent TranslatorMedia Monitor

Profesionet e pershtatshme për studentët e  Gjuhës Angleze: ProfessorTeacherTranslator> InterpreterCall AgentContent Writer> Content Writer [social media, online newspaper, print newspaper]Content TranslatorMedia…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Turiba, në Latvia në kuadër të programit të…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga studentët e departamentit të  Infermierisë Sipas programit Pearson studentët për…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga departamenti i BM është 120 Format e nevojshme për punë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republiken Çeke në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 117 bursa ndërkombëtare në 46 Universitetet në Evropë në kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Çdo student ndjen presion me raste, veçanërisht gjatë periudhave të ndërmjetme dhe periudhës së provimeve. Sidoqoftë, gjendja e ulët shpirtërore bëhet…

READ MORE

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin…

READ MORE

Viti 2020 ka paraqitur sfida të shumta, shpesh shqetësuese, për punëtorët në arsimin e lartë. Ndërsa pandemia Covid-19 shpërtheu së…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Universitetin publik të Portugalisë University of Evora, në…

READ MORE

Studentët e programit Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Universum kanë prezantuar projektet e realizuara gjatë ketij semestri. Ata kanë bërë një…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Mihno, në Portugali në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Aviero, në Portugali në kuadër të…

READ MORE

Mobility opportunities aim to encourage the mobility of staff between programme and partner countries. Programme countries are those that are…

READ MORE

Studentët e Programit të Infermierisë në Kolegjin Universum po përdorin paisje VR (Virtual Reality) gjatë praktikës profesionale në laboratorët inovativ…

Falë bashkëpunimeve të suksesshme me Universitetet më të mira në Evropë, Kolegji Universum, është institucioni i parë në Kosovë, i cili…

Edonis Shoshi, student në Departamentin Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Universum ka filluar angazhimin si freelancer për kompani të ndryshme qysh nga viti i parë…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Istambul Aydin University” fton studentët e Kolegjit Universum të aplikojnë në Programin e Shkëmbimit Virtual/…

Studentët e Kolegjit Universum nga Departamenti Shkenca Politike kanë bërë një hulumtim në lidhje me nivelin e edukimit të deputetëve të Republikës…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit akademik dhe administrativ në Antalya Bilim University në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Hapet thirrja për bursa studimi në kuadër të programit “Stipendium Hungaricum scholarship 2020-2021”. Këtë vit do të ndahen 75 bursa…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum nga Finlanda me sistemin më të mirë të edukimit në botë, Kajaani University of Applied…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum, Istanbul Aydin University fton studentët e Kolegjit Universum të aplikojnë në Shkollën Dimërore “ISTANBUL 2021…

READ MORE

Kolegji Universum fillon me “Coffee Lecture Series“. Qëllimi i këtyre ligjeratave është që studentet tanë jo vetëm të mësojnë lidhur…

Studimet në Kolegjin Universum janë të bazuara në projekte reale të ndërlidhura me praktikën në laboratorët inovativ të Kolegjit Universum,…

READ MORE

The Master Degree Mediterranean Forestry and Natural Resources Management (MEDfOR) is a two-year world-class International Programme on the field of…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Yıldız Technical University, në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Powiślański University në Poloni në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

University of Granada është universiteti i radhës nga Spanja që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta në Gjermani në kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University” në Gjermani në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Cracow University of Economics është universiteti i radhës nga Polonia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Niğde Ömer Halisdemir University, në Turqi në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum, gjatë kësaj jave ka organizuar Ceremoninë e Hapjes së Vitit Akademik 2020/21 për studentët e vitit të parë. Ceremonia…

READ MORE

Kırıkkale University është universiteti i radhës nga Turqia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Kırıkkale…

READ MORE

Java e ardhshme shënon fillimin e vitit të ri akademik për vitin e parë të gjeneratës 2020/21. Kolegji Universum si…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University në Lituani, në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz EdUniversal. Duke…

READ MORE

Gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit “Universum” iu shtua edhe Kompania angleze “Velez Managed Services”. Ky bashkëpunim ka për…

READ MORE

Kolegji Universum në bashkëpunim me Universitetin Partner nga Finlanda Kajaani University of Applied Sciences ju mundëson studentëve kosovar ti fillojnë studimet në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e nivelit Bachelor dhe Master për shkëmbim studentor në University…

READ MORE

Fatlinda Sheremetaj ka zgjedh të studioj Master në programin e diplomës së dyfishtë gjermane që ofrohet nga Kolegji Universum dhe Ludwigshafen University of Business and Society. Tashme…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 200 bursa ndërkombëtare në 60 Universitetet në Evropë në kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e Infermierisë për shkëmbim studentor në University of Huelva në…

READ MORE

Portali i njohur për mbrojtjen e të drejtave të autorit në punime shkencore “Plagiarism Today” ka cituar se si Universitetet…

READ MORE

Edhe pse në këtë periudhe pandemie, ku shumica e aktiviteteve në të gjithë botën janë ndaluar, Kolegji Universum në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Beja në Beja të Portugalisë, në kuadër të programit të…

READ MORE

​”​​​Tuscia University”​ in Viterbo ​është​ ​universiteti i radhës nga Italia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me…

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë së 9-të Euroaziatike për Gjuhë dhe Shkenca Sociale (ECLSS 2020a), e cila do…

READ MORE

​”​​​P​​ope John Paul II State School of Higher Education​”​ in Biala ​është​ ​universiteti i radhës nga Polonia që ju shtua gamës së…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Istanbul Aydin University”, për shkak të pandemisë Covid-19 duke mos pasur mundësi të ofroj shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e infermierisë për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences në Lituani,…

READ MORE

Kolegji Universum në kuadër të projektit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot ka publikuar listën përfundimtare të maturantëve përfitues të…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum Labeat Matoshi, Muhamed Brajshori, Samet Osmani nën mentorim të Prof. Valdrin Dervishaj janë në finalizim të…

READ MORE

University of A Coruña është universiteti i radhës nga Spanjë që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet…

READ MORE

Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum mundëson edhe punë praktike me pagesë në universitetet më prestigjioze në Evropë.Laberion Zebica, student i Kolegjit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Riga Technical University në Riga, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë ndërkombëtare në Qipro në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Qipros, ECLSS, Universitetin…

READ MORE

Birmingham City University është universiteti i radhës nga Anglia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Birmingham City…

READ MORE

Sot është publikuar një lajm lidhur me mos akreditimin institucional të 8 institucioneve private të arsimit të lartë në Kosovë.…

READ MORE

Ubuda University është universiteti i radhës nga Budapesti që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë.Universiteti Ubuda ofron një…

READ MORE

Kaunas University of Applied Science, Silesian University, VIKO dhe Mykolas Romires University janë katër universitetet e fundit nga Lituania që ju shtuan gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum…

READ MORE

Kolegji Universum po vendos Kosovën në hartën e botës. Së fundmi revista pretigjoze amerikane Forbes ka intervistuar Drejtorin e Kolegjit…

READ MORE

Universidade de Aveiro është universiteti i radhës nga Portugalia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më…

Kolegji Universum ofron mundësi për studentët aktual dhe të diplomuar të Kolegjit Universum te cilet shprehin interesim per t’u angazhuar…

READ MORE

Pavol Jozef Šafárik University dhe Univerzita Mateja Bela V Banskej Bystrici janë dy universitetet e reja nga Sllovakia që ju shtuan gamës së gjerë të…

READ MORE

Me 10 dhe 11 Gusht do të mbahet Testi Pranues për BURSA për Studime & Punësim nga Kolegji Universum. Testit…

Kolegji Universum është institucion lider i ndërkombëtarizimit. Institucioni me më së shumti bashkëpunime ndërkombëtare në vend dhe projekte të financuara…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum mbetet lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral. Enis Mustafa, studentë master në Kolegjin Universum është një…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa semestrale në kuadër të programit Erasmus+, në Gjermani.Edhe pse shumica e universiteteve për shkak…

READ MORE

​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në New University European Faculty of Law në Slloveni, në kuadër të programit të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University në Lituani, në kuadër të…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Sot Kolegji Universum trajnoi stafin për nivelin e pestë të validimit të kualifikimeve sipas EQF ( European Qualification Framework). Validimi…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republikën Çeke në kuadër të programitErasmus + Credit…

READ MORE

Kolegji Universum si lider dhe model i mundësive reale për studime jashtë vendit, organizon sesion informues online për të gjithë…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum publikuan Volumin e III-të të Revistës Studentore me 17 punime hulumtuese. Volumi i tretë i kësaj reviste, ka…

READ MORE

​​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Vilniaus Kolegija” në Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “The Philipps University of Marburg” në Gjermani në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Edonita Bytyqi përfituese e bursës nga Kolegji Universum për shkëmbim semestral në “Staffordshire University” në Angli tregon për përvojen e saj gjatë…

READ MORE

Për të dytin vit me radhë Kolegji Universum organizon Konferencën e dytë ndërkombëtare – Përafrimi i Ballkanit Perëndimor me BE-në: Vlerësimet Ekonomike,…

READ MORE

METU International Cooperations Office opens a new application call for incoming staff  mobility within the framework of ERASMUS+ International Credit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “Aydın Adnan Menderes University” në Turqi në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “Antalya Bilim University” në Turqi në kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për punë praktike me pagesë në Bradford University në Angli. Praktika vlen për të…

READ MORE

Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtare për studentët dhe stafin. Deri sot 240 studentë dhe staf akademik dhe administrativ…

READ MORE

Përfaqësuesit e Komisionit Evropian kanë zgjedhur Kolegjin Universum për vizitën monitoruese në Kosove të programit të edukimit, Erasmus+. Drejtori për Ballkanin Perëndimor, Z. Alberto Sesse Ballart ka…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Santiago de Compostela” në Spanjë në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për shkëmbim të studentëve Bachelor dhe Master me bursa të plota në universitetin prestigjoz “University of Minho”…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Minho” në Portugali në kuadër të programit Erasmus + Credit…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staf për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Universidad de Valladoild, në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen aplikim për punë praktike në Turqi, në Elpo Bilisim Otomasyon Elektronik Popmpa Sistemleri LTDnë kuadër të programit Erasmus…

READ MORE

Në kuadër të marrëveshjës së Kolegjit Universum me Instituto Politécnico de Tomar në Portugali. Hapet thirrja për aplikim për studime master…

READ MORE

According to Erasmus+ Programme Key Action 1 Inter-Institutional Agreement between Altinbas University (Turkey) and Universum College (Kosovo) for Erasmus+ staff…

READ MORE

Universum College opens the call for Staff Mobility Exchange under Erasmus+ KA107. Mobility opportunities aim to encourage the mobility of…

READ MOREeVIVA Project

Sot në objektin e Kolegjit Universum u mbajtë Konferenca për njoftimin e publikut të gjerë rreth projektit e-VIVA, pjesë e të cilit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Turiba University” në Latvi në kuadër të programit Erasmus +…

READ MORE

Kolegji Universum vazhdon me ndërlidhjen e akademisë dhe industrisë. Në kuadër të aktiviteteve të shumta në kampusin e Kolegjit Universum në Ferizaj u…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  “Inholland University of Applied Sciences” në Holandë në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor   në University of Crete në Greqi në kuadër të programit Erasmus + Credit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Foggia University në Itali në kuadër të programitErasmus…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për aplikim për BURSA NDËRKOMBËTARE për shkëmbim semestral në 22 shtete të BE-së përmes Kolegjit Universum, bursat…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republikën Çeke në kuadër të programit Erasmus +…

READ MOREVizite studimore nga Kolegji Universum

Në vazhdën e vizitave studimore, studentët e Kolegji Universum, të programit Shkenca Politike, vizituan Kuvendin e Kosovës në kuadër të plan-programit…

READ MORE

Sot në Sarajevë ka filluar takimi i katërt i menaxhmentit të projektit STEPS, project me buxhet prej 1 milion eurosh…

READ MOREUniversum dhe IBCM

Kolegji Universum është në rritje të bashkëpunimeve vendore e ndërkombëtare dhe këtyre bashkëpunimeve të rëndësishme të institucionit iu shtua edhe…

READ MORE

Në mesin e aktiviteteve të shumta që organizohen gjatë gjithë vitit në Kolegjin Universum. Në kalendarin e aktiviteteve u shënua…

READ MORE

Është bërë tashmë e zakonshme, të dëgjohet se në Kolegjin Universum po ligjërojnë profesorë ndërkombëtar. E gjithë kjo falë bashkëpunimit që ka Kolegji Universum me…

READ MORE

Teaching Experience as an Academician at UNIVERSUM College Prishtina / Kosovo Prof. Dr. Hayrettin Kemal SEZEN Altinbas University, Turkey [email protected]

READ MORE

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje për shkëmbim semestral të studentëve me BURSA të plota në Sapienza University of Rome në…

Arbresha Limani, zgjodhi të studioi Master në Biznes Ndërkombëtar në Kolegjin Universum, të merr diplomë të dyfishtë gjermane nga Kolegji Universum…

READ MORE

Njerëzit e duan Google. Çdo herë që ata kanë nevojë për informacione, edhe për gjërat më të thjeshta, ata kërkojnë në Google. Biznesi duhet…

READ MORE

Drejtoresha ekzekutive e një biznesi të suksesshëm zejtarie Shoshana Stewart, mori MBA-në e saj në Shkollën e Biznesit në Londër (LBS). Ajo gjatë…

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin…

A jeni student në vitin e parë në Kolegjin Universum? A keni dëshirë të përfitoni bursë për shkëmbim semestral në…

READ MOREBursa Nderkombetare ne Poloni

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Wroclaw University of Science and Technology”, Poloni Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

FTESË PËR RI-TENDERIM TITULLI : ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për softuerin arsimor në lëndën e Matematikës, Numri i…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Savonia University of Applied Sciences, në Finlandë, në kuadër të…

Tenderi me titull “ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për softuerin arsimor në lëndën e Matematikës”, i shpallur nga Kolegji…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Bradford University në Angli, në kuadër të programit…

READ MORE

Edonita Bytyqi, studente në Kolegjin Universum në Programin Master, aktualisht po i vazhdon studimet në “Staffordshire University” si pjesë e bursave për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum është lider i ndërkombëtarizimit. Institucioni me më së shumti bashkëpunime ndërkombëtare në vend dhe projekte të financuara nga Komisioni Evropian. Aktualisht Kolegji…

READ MORE

Universiteti partner i Kolegjit Universum, Kaajani University of Applied Sciences fton të gjithë studentët e Kolegjit Universum të programit Infermieri…

Në kuadër të javës ndërkombëtare Erasmus+ që po organizohet nga Universiteti Bradford në Angli, Kosovën po e prezanton Kolegji Universum, i cili tashmë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

Kolegji Universum dhe “Albina Dyla Company” në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare…

Kolegji Universum dhe FOX Group  në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare…

READ MORE

A dëshironi të ndjekni studimet master me orar fleksibil apo online, ku ligjërojnë profesorë vendor e ndërkombëtar dhe pastaj të…

Kolegji Universum dhe Vision Agency në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Kajaani University of Applied Sciences në Finlandë, në…

SHPALLJE PËR FURNIZIM ME PAJISJE Kërkesë për furnizim me pajisje të teknologjisë për prodhimin e qëndrueshëm të ushqimit për projektin…

READ MORE

Edhe 3 dite kanë mbetur kohë për të aplikuar për njëren nga 10 BURSA të plota për 10 studentë në Prishtinë…

READ MORE

Kolegji Universum në bashkëpunim me Albina Dyla Company hap thirrjen për 10 BURSA të plota për 10 studentë në Prishtinë dhe Gjakovë. Bursat…

Kolegji Universum dhe kompania zvicerane Vision Agency zyrtarisht kane mbyllur aplikimet për 40 BURSA TË PLOTA për 3 vite studimi dhePUNËSIM të garantuar në Kompaninë Zvicerane.…

READ MOREBurse e plote

Për të dytin vit me radhë kompania zvicerane Vison Agency në bashkëpunim me Kolegjin Universum, do të financojë studimet e 40 maturantëve…

READ MORE

A dëshironi të përfitoni BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM të garantuar? Eja në Sesionin e dytë Informues për STUDIMET DUALE…

READ MORE

Kolegji Universum fton të gjithë studentët që të aplikojnë në seminarin “EYFON Youth Days”, në të cilin të rinjtë e…

READ MORE

Universiteti i Prishtinës dhe Kolegji Universum zyrtarisht janë përfitues të programit “Mevlana” projekt ky për shkëmbim të studentëve dhe stafit në Universitetet…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Kolegji Universum në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Diplomaci organizuan edicionin e shtatë të Akademisë Ndërkombëtare Verore në Kosovë me temen “Ndërtimi i paqes,…

READ MORE

Sot në Kolegjin Universum u lansua programi i bursave 100% për 3 vite studimi dhe punësim të garantuar që nga viti i…

READ MORE

Kompania zvicerane Vision Agency do të financojë studimet e 40 maturantëve për 3 vite studimi në Kolegji Universum në programet Shkenca Kompjuterike dhe Gjuhë Gjermane. Studentët që nga viti…

READ MORE

Kolegji Universum është përfitues i dy projekteve të reja në kuadër të  “Erasmus+ Capacity Building” në bashkëpunim me universitete partnere nga…

READ MORE

Nënshkruhet marrëveshja e rradhës në mes të Kolegjit Universum dhe Inholland University of Applied Sciences, ne Holandë. Duke filluar që…

READ MORE

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA) pas takimeve të mbajtura me 18 Qershor dhe 15 Korrik gjatë së cilave…

READ MORE

Nënshkruhet edhe një marrëveshje për shkëmbim të studentëve me bursa të plota nga Kolegji Universum me universitetin prestigjoz “Coimbra University” në Portugali.…

READ MORE

E-Unite është projekti i financuar nga Bashkimi Evropian i cili ka për synim të rrisë bashkëpunimin e të rinjëve të kulturave të ndryshme dhe rinisë që është aktive…

READ MORE

Nga tetori studentët kosovarë kanë mundësi ti fillojnë studimet Master në Biznes Ndërkombëtar dhe të marrin diplomë të dyfishtë gjermane nga Ludwigshafen University…

READ MORE

Një ndër problemet kryesore me të cilat ballafaqohet sistemi arsimor në Kosovë është niveli i lartë i braktisjes së studimeve nga studentët. Një ndër këto…

READ MORE

Për herë të parë nënshkruhet marrëveshje për shkëmbim të studentëve kosovar me bursa të plota në Spanjë. Marrëveshje kjo falë…

READ MORE

Bleona Lokaj, Bubulina Kabashi dhe Adriana Zyberi nxënëse të vitit të dytë në Gjimnazin “Hajdar Dushi” në Gjakovë, kanë përfunduar me sukses…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum Elvira Sadriu dhe Rrezart Buzhala do të studiojnë me bursë të plotë një semestër në “The Philipps University…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum Mykolas Romeris University në Lituani po organizon Universitetin Veror 3 javore të titulluar “Universiteti Veror…

READ MORELideret e Kosoves

Studentët e Kolegjit Universum, po tregojnë aftësitë e tyre prej liderit, qysh pas vitit të parë të studimeve në këtë…

READ MORE

Sot në Kolegjin Universum, filloi Java Ndërkombëtare për stafin e 30 Universiteteve partnere nga Evropa. Ky organizim i Kolegjit Universum po mbahet për herë të…

READ MORE

Për herë të parë në Kosovë Kolegji Universum organizon Javën Ndërkombëtare! Java Ndërkombëtare do të ketë në fokus aktivitete të cilat kanë…

READ MORE

Për herë të parë në Kosovë Kolegji Universum, organizon Javën Ndërkombëtare për stafin e Universiteteve partnere nga Evropa, në kuadër të programit Erasmus +.…

READ MORE

Kolegji Universum i vetmi institucion që ofron mundësi reale për studime jashtë vendit në Kosovë me 78 marrëveshje të nënshkruara ne 78…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Powislanski College në Poloni, në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Turiba University në Latvi, në kuadër të programit…

READ MORE

Universiteti partner i Kolegjit Universum “Ludwigshafen University” do të organizojë Shkollë Verore me temat aktuale për Biznesin Europian, Ekonominë dhe…

READ MORE

​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për BURSA për shkëmbim studentor edhe në The Philipps University of Marburg, në Gjermani, në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Bradford University në Angli, në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin prestigjoz në Gjermani “Ludwigshafen University of Applied Sciences”. Nga tetori studentët kosovarë kanë mundësi ti fillojnë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Staffordshire University në Angli, në kuadër të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

READ MORE

Ardiana Bushi, studente në Kolegjin Universum në Departamentin Shkenca Kompjuterike, njëkohësisht studente në Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore, në departamentin e Fizikës, në mesin e…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum Faton Nuha dhe Dren Sylejmani pjesë e qendrës “Universum Innovation Hub” lansuan Aplikacionin LISA i cili do të bëjë evidentimin…

READ MORE

Kolegji Universum si lider në fushën e Shkencave Kompjuterike, me 1-7 Prill 2019 organizon Trajnim 7 Ditor në Kodim me…

READ MORE

Nevoja për ekspert në distribucion dhe shitje në vendin tonë po rritet dukshëm. Por kompanitë po hasin në vështirësi në…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum publikuan Volumin e II-të të Revistës Studentore me 17 punime hulumtuese.  Volumi i dytë i kësaj reviste, ka…

READ MORE

Për herë të parë në qytetin e Ferizajit, gjigantin e zhvillimit ekonomik është mbajtur gara kibernetike “CyberSecurity Hackathon #2”, e organizuar nga ICT Academy në…

READ MORE

“Istanbul Aydın University” hapë thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën Verore Ndërkombëtare “Delightful Istanbul 2019” që do të zhvillohet me 21…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

READ MORE

Qytetari aktive është term që përdoret për qytetarët të cilët kyçen aktivisht në jetën e komuniteteve të tyre apo në…

READ MORE

Është rritur dukshëm numri i të rinjëve që preferojnë ti vazhdojnë studimet jashtë vendit. Pasi studimet jashtë vendit po ju…

Kërkesë për furnizim me pajisje të Teknologjisë Informative për projektin ERASMUS + “Enhancing and Validating  service related competences in Versatile…

READ MORE

Sot në Kolegjin Universum u organizua Gara e Kontabilitetit në mes të studentëve të vitit të dytë të Dept. Biznes dhe Menaxhment të tri…

READ MORE

“Menaxhimi i shkollave sipas sistemit Finlandez”  ishte tema e trajnimit dy ditorë të organizuar nga Kolegji Universum në Qytetin e Durrësit. Pjesë e…

READ MORE

Për herë të parë në Kosovë, Kolegji Universum iu mundëson studentëve të kryejnë punë praktike me pagesë në 22 shtete të BE-së. Puna…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Savonia University of Applied Sciences, në Finlandë, në…

READ MORE

Sukseset e studentëve të Kolegjit Universum nuk kanë të ndalur. Don Berisha është studenti i radhës i cili zurin vendin e parë…

READ MORE

Pas 3 vite studime në Kolegjin Universum, sot studenti Shqipdon Sylaj mbrojti me sukses punimin e diplomes në Dept. Shkenca Kompjuterike. Shqipdoni…

READ MORE

Në kuadër të Kolegjit Universum, operon Zyra e Karrierës e cila ka qëllim kryesor ofrimin e mundësive të ndryshme për zhvillim profesional edhe…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum Blerta Rama dhe Rinor Tahiri do të studiojnë me bursë të plotë një semestër në “The Philipps University…

TREGIM SUKSESI