fbpx

Programet Baçelor

Studime Baçelor

Programet e studimit Bachelor të ofruara në Kolegjin Universum zgjasin tre vite (3 vite) dhe përmbajn 180 ECTS kredi ose 60 ECTS kredi për vit. Grada e studimeve ne studimet bachelor është Bachelor i Arteve (BA).

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Kolegji Universum will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.