fbpx

Sukseset e studentëve të Kolegjit Universum nuk kanë të ndalur. Don Berisha është studenti i radhës i cili zurin vendin e parë në Kampionatin e Kosovës në Taekwondo. Taekwondo është një nga artet koreane marciale më të sistemuara, dinamike dhe shkencore që zë vend edhe në lojërat olimpike.

Doni aktualisht po ndjek studimet në vitin e tretë në Departamentin Biznes dhe Menaxhment në Kolegjin Universum. Përveq suksesit dhe angazhimit të tij në studime Doni na bën krenar edhe me arritjet e tij në sport.

Për të mësuar më shumë rreth aktiviteteve dhe sukseseve të studentëve tanë, ju lutem ndiqni faqen në në facebook & instagram, kontaktoni në: [email protected] apo telefononi në +377 44 144 062.