fbpx
Showing 10 of 251 News

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Vilniaus University of Applied Science” nga Lituania, fton të gjithë studentët e Programit Biznes Menaxhment të Kolegjit Universum, Niveli Bachelor dhe Master të marrin pjesë në Konferencën Shkencore Studentore.  Konferenca do të mbahet ONLINE me 22 Prill…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Vilniaus University of Applied Science” nga Lituania, fton të gjithë studentët e Programit Biznes Menaxhment të…

Për shkak të pandemisë së vazhdueshme, studentët tanë nuk mund të shijojnë të gjitha mundësitë që ofrojnë programet e shkëmbimit për një semestër jashtë vendit me universitetet partnere me Kolegjin Universum. Për t’u ofruar më shumë mundësi studenteve pa rreziqe…

Për shkak të pandemisë së vazhdueshme, studentët tanë nuk mund të shijojnë të gjitha mundësitë që ofrojnë programet e shkëmbimit…

Kolegji UNIVERSUM dhe Byroja Kosovare e Sigurimeve me Memorandum të Bashkëpunimit Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) dhe Kolegji Universum, sot kanë nënshkruar Memorandum të Bashkëpunimit. Ky Memorandum i Bashkëpunimit mes Kolegjit Universum dhe BKS-së, është nënshkruar nga Sami Mazreku, Drejtor…

Kolegji UNIVERSUM dhe Byroja Kosovare e Sigurimeve me Memorandum të Bashkëpunimit Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) dhe Kolegji Universum, sot…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Së fundmi, gamës së bashkëpunimeve i është shtuar edhe projekti tjetër për BURSA ndërkombëtare në Francë. Universiteti prestigjoz “Sciences Po Rennes” nga Franca ofron bursa për studentët e Kolegjit Universum. Pra tani studentët e…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Së fundmi, gamës së bashkëpunimeve i është shtuar edhe projekti tjetër për BURSA…

Të flasësh për shëndetin mendor do të të lejojë të shprehësh se si ndihesh me të vërtetë dhe u jep të tjerëve një shans për t’ju ndihmuar në kohët e vështira. Nëse po përjetoni ndonjë formë depresioni, ose nëse vazhdimisht…

Të flasësh për shëndetin mendor do të të lejojë të shprehësh se si ndihesh me të vërtetë dhe u jep…

CAREER PATHS Support specialist Computer programmer Quality assurance tester Web developer Systems analyst Network engineer User experience designer Database administrator Computer scientist Software engineer IT security specialist Cloud system engineer SQL Developer IT coordinator IT Manager Applications engineer

CAREER PATHS Support specialist Computer programmer Quality assurance tester Web developer Systems analyst Network engineer User experience designer Database administrator…

Kolegji Universum si partner i konferencës ndërkombëtare “Sektori i shëndetit përballë pandemisë SARS-COV-2” të organizuar në bashkëpunim me Powislański University nga Polonia hap thirrjen për aplikim për pjesëmarrje në konferencë. Konferenca do të mbahet online (përmes platformes MS TEAMS) me…

Kolegji Universum si partner i konferencës ndërkombëtare “Sektori i shëndetit përballë pandemisë SARS-COV-2” të organizuar në bashkëpunim me Powislański University…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Par University, në Rijekë, Kroaci në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Par University, në Rijekë, Kroaci në kuadër të…

DIZAJN I INTEGRUAR

Career Paths Fashion Design: Dizajnere Mode, Stiliste, Kuratore e veshjeve, Fashion Illustrator, Planifikuese e Inventarit të copave dhe pëlhurave, Dizajnere e tekstileve, Sipërmarrëse, Shkrimtare e Modës, Stiliste personale Graphic Design: Dizajner Grafik, Drejtor kreativ, UX Designer, UI Designer, Dizajner/e i/e produkteve, Drejtor…

Career Paths Fashion Design: Dizajnere Mode, Stiliste, Kuratore e veshjeve, Fashion Illustrator, Planifikuese e Inventarit të copave dhe pëlhurave, Dizajnere e…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Volladolid, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Volladolid, në Spanjë në kuadër të…