fbpx
Showing 10 of 251 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kırıkkale University, Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë marrë ndonjë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Kırıkkale University, Turqi në kuadër të programit të…

Supozimi se studentët po jetojnë “vitet më të mira të jetës së tyre” është larg së vërtetës. Jo vetëm që studentët zakonisht janë në një moshë me rrezik të lartë për zhvillimin e vështirësive të shëndetit mendor, por ata kanë…

Supozimi se studentët po jetojnë “vitet më të mira të jetës së tyre” është larg së vërtetës. Jo vetëm që…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Philipps University of Marburg, Gjermani në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Philipps University of Marburg, Gjermani në kuadër të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta, Gjermani në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë marrë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta, Gjermani në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Calisia University – Kalisz, Poloni në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Calisia University – Kalisz, Poloni në kuadër të…

Aprovohet projekti për organizmin e shkolles veore në bashkëpunim me Thomas More University, studentët e Kolegjit Universum do të jenë përfitues të këtij organizimi në Belgjikë.  Universiteti partner Thomas More ka vendosur të organizojë Shkollën Verore Ndërkombëtare nga 6-17 Shtator 2021 në…

Aprovohet projekti për organizmin e shkolles veore në bashkëpunim me Thomas More University, studentët e Kolegjit Universum do të jenë përfitues të…

Ju njoftojmë se afati për Aplikimet në Trajnimet FALAS për Orientim në Karrierë SHTYHET edhe për një javë.  Trajnimi do të mbahet në #Prishtinë, #Ferizaj dhe #Gjakovë Ju lutem linkun për Aplikim shpërndajeni edhe me shokët/shoqet tuaja, në mënyrë që edhe ata të Zgjedhin…

Ju njoftojmë se afati për Aplikimet në Trajnimet FALAS për Orientim në Karrierë SHTYHET edhe për një javë.  Trajnimi do…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në The University of Santiago de Compostela në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në The University of Santiago de Compostela në Spanjë…

Kolegji Universum dhe Spitali FATI IM, sot nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi, e cila do të ju mundësojë studentëve të Infermierisë të kryejnë punën praktike në këtë institucion.  Qëllimi i këtij bashkëpunimi është që studentët të aplikojnë dhe zhvillojnë njohuritë dhe aftësitë e tyre…

Kolegji Universum dhe Spitali FATI IM, sot nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi, e cila do të ju mundësojë studentëve të Infermierisë të kryejnë punën…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ludwigshafen University of Business and Society në Gjermani në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ludwigshafen University of Business and Society në Gjermani…