fbpx
Showing 13 of 287 News

Kolegji Universum po vendos Kosovën në hartën e botës. Së fundmi revista pretigjoze amerikane Forbes ka intervistuar Drejtorin e Kolegjit Universum Z. Alejtin Berisha si ndërmarrës që po transformon arsimin në Kosovë.                 …

Kolegji Universum po vendos Kosovën në hartën e botës. Së fundmi revista pretigjoze amerikane Forbes ka intervistuar Drejtorin e Kolegjit…

“Istanbul Aydın University” hapë thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën Verore Ndërkombëtare “Delightful Istanbul 2019” që do të zhvillohet me 21 Korrik – 2 Gusht 2019. Thirrja është e hapur për të gjithë studentët e Kolegjit Universum nga të gjitha drejtimet.  Tarifa…

“Istanbul Aydın University” hapë thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën Verore Ndërkombëtare “Delightful Istanbul 2019” që do të zhvillohet me 21…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri tani këtij institucioni të arsimit të lartë në Kosovë i janë aprovuar 78 marrëveshje me universitetet më të mira të…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Łódź, në  Poloni  në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Łódź, në  Poloni  në kuadër të…

Kolegji Universum i është bashkuar grupit të institucioneve evropiane në mbështetjen e fuqizimit të një sërë kategorish të cenueshme përmes përdorimit të artit dhe kulturës. Kolegji Universum ka qenë specifikisht përgjegjës për zhvillimin e doracakut i cili do të udhëheqë…

Kolegji Universum i është bashkuar grupit të institucioneve evropiane në mbështetjen e fuqizimit të një sërë kategorish të cenueshme përmes…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Birmingham City University, në  Angli  në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Birmingham City University, në  Angli  në kuadër të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University , nëRepublikën Çeke  në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë marrë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University , nëRepublikën Çeke  në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University , në Lituani në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University , në Lituani në kuadër të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Sakarya University, në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë marrë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Sakarya University, në Turqi, në kuadër të programit…

Nga data 11 Tetor, Kolegji Universum fillon javën orientuese për studentët e vitit të parë të regjistruar në programet e Kolegjit Universum. Në të njëjtën javë, me date 17 Tetor, Kolegji Universum, si një nga institucionet lidere të arsimit të…

Nga data 11 Tetor, Kolegji Universum fillon javën orientuese për studentët e vitit të parë të regjistruar në programet e…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ludwigshafen University, në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë marrë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Ludwigshafen University, në Gjermani, në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Turiba University, në Latvi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë marrë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Turiba University, në Latvi, në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Applied Sciences-VIKO, në Lituani në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Applied Sciences-VIKO, në Lituani në kuadër…