fbpx
Showing 7 of 17 News

Institucionet ku mund të punësohen studentët e Shkencave Politike: Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale  Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal Sektori Integrimeve Evropiane dhe Kordinim                             …

Institucionet ku mund të punësohen studentët e Shkencave Politike: Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale  Ministria e Administrimit të Pushtetit…

Profesionet e pershtatshme për studentët e  Gjuhës Gjermane Mësimdhënës Përkthyes > InterpretuesCall AgentContent WriterContent TranslatorMedia Monitor

Profesionet e pershtatshme për studentët e  Gjuhës Gjermane Mësimdhënës Përkthyes > InterpretuesCall AgentContent WriterContent TranslatorMedia Monitor

Profesionet e pershtatshme për studentët e  Gjuhës Angleze: ProfessorTeacherTranslator> InterpreterCall AgentContent Writer> Content Writer [social media, online newspaper, print newspaper]Content TranslatorMedia MonitorWriter / Editor-in-Chief / EditorAssistant editorLexicographerJournalist of the magazinePrivate teacherCoordinator in the English language departmentSocial media managerTechnical writerMedia researcherArchivistAcademic librarianEducation…

Profesionet e pershtatshme për studentët e  Gjuhës Angleze: ProfessorTeacherTranslator> InterpreterCall AgentContent Writer> Content Writer [social media, online newspaper, print newspaper]Content TranslatorMedia…

INFERMIERI > KARRIERA

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga studentët e departamentit të  Infermierisë Sipas programit Pearson studentët për vitin e parë duhet të përfundojnë 225 orë klinike dhe 450 orë klinike për vitin e dytë Sipas programit vendor…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga studentët e departamentit të  Infermierisë Sipas programit Pearson studentët për…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga departamenti i BM është 120 Format e nevojshme për punë praktike [së shpejti] Lista e profesioneve potenciale Kontabilist Financier Auditor Keshilltar Biznesor Konsulent Bankier Analist i te dhenave Analist i…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga departamenti i BM është 120 Format e nevojshme për punë…

Çdo student ndjen presion me raste, veçanërisht gjatë periudhave të ndërmjetme dhe periudhës së provimeve. Sidoqoftë, gjendja e ulët shpirtërore bëhet shqetësuese nëse ndërhyn në aktivitetet tona të përditshme. Kur kemi vështirësi me shkuarje në ligjërata, vështirësi me përqendrimin ose shoqërimi me…

Çdo student ndjen presion me raste, veçanërisht gjatë periudhave të ndërmjetme dhe periudhës së provimeve. Sidoqoftë, gjendja e ulët shpirtërore bëhet…

Viti 2020 ka paraqitur sfida të shumta, shpesh shqetësuese, për punëtorët në arsimin e lartë. Ndërsa pandemia Covid-19 shpërtheu së bashku me katastrofat natyrore dhe tensionet e mprehta politike, profesorëve i’u desh të kalonin shpejtë në mësimdhënien në distancë. Shumë…

Viti 2020 ka paraqitur sfida të shumta, shpesh shqetësuese, për punëtorët në arsimin e lartë. Ndërsa pandemia Covid-19 shpërtheu së…