fbpx
Showing 10 of 11 News

Studentët më shpesh përmendnin shëndetin mendor si një aspekt të jetës së tyre që është ndikuar negativisht nga pandemia, sipas një sondazhi nga Qendra për Shëndetin Mendor kolegjial ​​në Universitetin Shtetëror të Penn. Kjo ishte e vërtetë për të gjithë,…

Studentët më shpesh përmendnin shëndetin mendor si një aspekt të jetës së tyre që është ndikuar negativisht nga pandemia, sipas…

Supozimi se studentët po jetojnë “vitet më të mira të jetës së tyre” është larg së vërtetës. Jo vetëm që studentët zakonisht janë në një moshë me rrezik të lartë për zhvillimin e vështirësive të shëndetit mendor, por ata kanë…

Supozimi se studentët po jetojnë “vitet më të mira të jetës së tyre” është larg së vërtetës. Jo vetëm që…

Ankthi dhe depresioni janë ndër çështjet më të zakonshme të shëndetit mendor që përjetojnë të rinjtë sot. Ekspertët pajtohen me shumicë se administrimi i stresit dhe aktiviteti fizik i përditshëm mund të zvogëlojë këto çështje, përfshirë këtu për studentët me…

Ankthi dhe depresioni janë ndër çështjet më të zakonshme të shëndetit mendor që përjetojnë të rinjtë sot. Ekspertët pajtohen me…

Të flasësh për shëndetin mendor do të të lejojë të shprehësh se si ndihesh me të vërtetë dhe u jep të tjerëve një shans për t’ju ndihmuar në kohët e vështira. Nëse po përjetoni ndonjë formë depresioni, ose nëse vazhdimisht…

Të flasësh për shëndetin mendor do të të lejojë të shprehësh se si ndihesh me të vërtetë dhe u jep…

Institucionet ku mund të punësohen studentët e Shkencave Politike: Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale  Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal Sektori Integrimeve Evropiane dhe Kordinim                             …

Institucionet ku mund të punësohen studentët e Shkencave Politike: Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale  Ministria e Administrimit të Pushtetit…

Profesionet e pershtatshme për studentët e  Gjuhës Gjermane Mësimdhënës Përkthyes > InterpretuesCall AgentContent WriterContent TranslatorMedia Monitor

Profesionet e pershtatshme për studentët e  Gjuhës Gjermane Mësimdhënës Përkthyes > InterpretuesCall AgentContent WriterContent TranslatorMedia Monitor

Profesionet e pershtatshme për studentët e  Gjuhës Angleze: ProfessorTeacherTranslator> InterpreterCall AgentContent Writer> Content Writer [social media, online newspaper, print newspaper]Content TranslatorMedia MonitorWriter / Editor-in-Chief / EditorAssistant editorLexicographerJournalist of the magazinePrivate teacherCoordinator in the English language departmentSocial media managerTechnical writerMedia researcherArchivistAcademic librarianEducation…

Profesionet e pershtatshme për studentët e  Gjuhës Angleze: ProfessorTeacherTranslator> InterpreterCall AgentContent Writer> Content Writer [social media, online newspaper, print newspaper]Content TranslatorMedia…

INFERMIERI > KARRIERA

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga studentët e departamentit të  Infermierisë Sipas programit Pearson studentët për vitin e parë duhet të përfundojnë 225 orë klinike dhe 450 orë klinike për vitin e dytë Sipas programit vendor…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga studentët e departamentit të  Infermierisë Sipas programit Pearson studentët për…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga departamenti i BM është 120 Format e nevojshme për punë praktike [së shpejti] Lista e profesioneve potenciale Kontabilist Financier Auditor Keshilltar Biznesor Konsulent Bankier Analist i te dhenave Analist i…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga departamenti i BM është 120 Format e nevojshme për punë…

Çdo student ndjen presion me raste, veçanërisht gjatë periudhave të ndërmjetme dhe periudhës së provimeve. Sidoqoftë, gjendja e ulët shpirtërore bëhet shqetësuese nëse ndërhyn në aktivitetet tona të përditshme. Kur kemi vështirësi me shkuarje në ligjërata, vështirësi me përqendrimin ose shoqërimi me…

Çdo student ndjen presion me raste, veçanërisht gjatë periudhave të ndërmjetme dhe periudhës së provimeve. Sidoqoftë, gjendja e ulët shpirtërore bëhet…