fbpx
Showing 10 of 243 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Thomas More University of Applied Sciences në Belgjikë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Thomas More University of Applied Sciences në Belgjikë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Muş Alparslan University në Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Muş Alparslan University në Turqi në kuadër të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Aalborg University, në Danimarkë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë marrë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Aalborg University, në Danimarkë në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Vilniaus Kolegija/University of Applied Sciences, në Lituani në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Vilniaus Kolegija/University of Applied Sciences, në Lituani në kuadër…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Universitetin  Birmingham City në Birmingham Angli, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Universitetin  Birmingham City në Birmingham Angli, në kuadër…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Vilniaus University of Applied Science” nga Lituania, fton të gjithë studentët e Programit Biznes Menaxhment të Kolegjit Universum, Niveli Bachelor dhe Master të marrin pjesë në Konferencën Shkencore Studentore.  Konferenca do të mbahet ONLINE me 22 Prill…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Vilniaus University of Applied Science” nga Lituania, fton të gjithë studentët e Programit Biznes Menaxhment të…

Për shkak të pandemisë së vazhdueshme, studentët tanë nuk mund të shijojnë të gjitha mundësitë që ofrojnë programet e shkëmbimit për një semestër jashtë vendit me universitetet partnere me Kolegjin Universum. Për t’u ofruar më shumë mundësi studenteve pa rreziqe…

Për shkak të pandemisë së vazhdueshme, studentët tanë nuk mund të shijojnë të gjitha mundësitë që ofrojnë programet e shkëmbimit…

Kolegji UNIVERSUM dhe Byroja Kosovare e Sigurimeve me Memorandum të Bashkëpunimit Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) dhe Kolegji Universum, sot kanë nënshkruar Memorandum të Bashkëpunimit. Ky Memorandum i Bashkëpunimit mes Kolegjit Universum dhe BKS-së, është nënshkruar nga Sami Mazreku, Drejtor…

Kolegji UNIVERSUM dhe Byroja Kosovare e Sigurimeve me Memorandum të Bashkëpunimit Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) dhe Kolegji Universum, sot…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Së fundmi, gamës së bashkëpunimeve i është shtuar edhe projekti tjetër për BURSA ndërkombëtare në Francë. Universiteti prestigjoz “Sciences Po Rennes” nga Franca ofron bursa për studentët e Kolegjit Universum. Pra tani studentët e…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Së fundmi, gamës së bashkëpunimeve i është shtuar edhe projekti tjetër për BURSA…

CAREER PATHS Support specialist Computer programmer Quality assurance tester Web developer Systems analyst Network engineer User experience designer Database administrator Computer scientist Software engineer IT security specialist Cloud system engineer SQL Developer IT coordinator IT Manager Applications engineer

CAREER PATHS Support specialist Computer programmer Quality assurance tester Web developer Systems analyst Network engineer User experience designer Database administrator…