fbpx
Showing 10 of 349 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Science në Lituaninë kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107 Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Science në Lituaninë kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Applied Sciences-VIKO në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107 Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Applied Sciences-VIKO në kuadër të programit Erasmus +…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  “Universidade A Coruna“në Spanjënë kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107 Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  “Universidade A Coruna“në Spanjënë kuadër të programit Erasmus…

Hapet thirrja për punë praktike në Lituani në “Mykolas University” me pagesë. Studentët e departamentit të Gjuhës Angleze dhe Biznes Menaxhment. Ftojmë të gjithë studentët e këtyre departamenteve te aplikojnë, inkurajohen studentët që kanë viza valide apo nënshtëtsi me pasaporta…

Hapet thirrja për punë praktike në Lituani në “Mykolas University” me pagesë. Studentët e departamentit të Gjuhës Angleze dhe Biznes…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në   “Instituto Politécnico de Tomar ” në Portugali në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në   “Instituto Politécnico de Tomar ” në Portugali në kuadër të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Middle East Technical University” në Turqi, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Middle East Technical University” në Turqi, në kuadër…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Valladolid“, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Valladolid“, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University“, në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University“, në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Malaga”, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Malaga”, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Masaryk University” , në Republikën Çeke  në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Masaryk University” , në Republikën Çeke  në kuadër të programit të Komisionit…