fbpx
Showing 10 of 360 News

Drejtoresha ekzekutive e një biznesi të suksesshëm zejtarie Shoshana Stewart, mori MBA-në e saj në Shkollën e Biznesit në Londër (LBS). Ajo gjatë një interviste thotë se “Një MBA ju jep tre gjëra një rrjet njerëzish, besim, ekspozim dhe një grup aftësish“. Të…

Drejtoresha ekzekutive e një biznesi të suksesshëm zejtarie Shoshana Stewart, mori MBA-në e saj në Shkollën e Biznesit në Londër (LBS). Ajo gjatë…

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin universitetin dhe asnjëherë nuk i përfundojnë studimet. Kjo ndodhë për arsye se studentët nuk janë të mirë informuar për fakultetin që përzgjedhin, profesorët ligjërojnë me metoda…

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin…

A jeni student në vitin e parë në Kolegjin Universum? A keni dëshirë të përfitoni bursë për shkëmbim semestral në njërin nga 78 Universitetet në 22 shtetet e BE-së me të cilat Kolegji Universum ka bashkëpunim?  Atëherë, APLIKO TANI siguro…

A jeni student në vitin e parë në Kolegjin Universum? A keni dëshirë të përfitoni bursë për shkëmbim semestral në…

Bursa Nderkombetare ne Poloni

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Wroclaw University of Science and Technology”, Poloni Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Wroclaw University of Science and Technology”, Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus + Credit Mobility.…

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Wroclaw University of Science and Technology”, Poloni Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Savonia University of Applied Sciences, në Finlandë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus + Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në programet/departamentet Biznes…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Savonia University of Applied Sciences, në Finlandë, në kuadër të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Bradford University në Angli, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në programet Biznes dhe…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Bradford University në Angli, në kuadër të programit…

Edonita Bytyqi, studente në Kolegjin Universum në Programin Master, aktualisht po i vazhdon studimet në “Staffordshire University” si pjesë e bursave për shkëmbim semestral që i ofron Kolegji Universum për shkëmbim në njërin nga 22 shtetet e BE-së, e që në mesin e tyre…

Edonita Bytyqi, studente në Kolegjin Universum në Programin Master, aktualisht po i vazhdon studimet në “Staffordshire University” si pjesë e bursave për shkëmbim…

Kolegji Universum është lider i ndërkombëtarizimit. Institucioni me më së shumti bashkëpunime ndërkombëtare në vend dhe projekte të financuara nga Komisioni Evropian. Aktualisht Kolegji Universum po implementon 7 projekte në kuadër të “Erasmus+ Capacity Building”.  Kjo i kontribon shumë ngritjes së kapaciteteve të brendshme të Kolegjit Universum, përmirësimit të…

Kolegji Universum është lider i ndërkombëtarizimit. Institucioni me më së shumti bashkëpunime ndërkombëtare në vend dhe projekte të financuara nga Komisioni Evropian. Aktualisht Kolegji…

Universiteti partner i Kolegjit Universum, Kaajani University of Applied Sciences fton të gjithë studentët e Kolegjit Universum të programit Infermieri të aplikojnë në edicionin e 6-të të Shkollës Dimërore që do të mbahet në Mars të 2020 në Finlandë. Shkolla…

Universiteti partner i Kolegjit Universum, Kaajani University of Applied Sciences fton të gjithë studentët e Kolegjit Universum të programit Infermieri…

Në kuadër të javës ndërkombëtare Erasmus+ që po organizohet nga Universiteti Bradford në Angli, Kosovën po e prezanton Kolegji Universum, i cili tashmë dy vite ka marrëveshje shkëmbimi studentësh me ketë universitet prestigjioz, në top 30 më të mirët në Angli.  Aktualisht dy…

Në kuadër të javës ndërkombëtare Erasmus+ që po organizohet nga Universiteti Bradford në Angli, Kosovën po e prezanton Kolegji Universum, i cili tashmë…