fbpx
Showing 10 of 360 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “Antalya Bilim University” në Turqi në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Antalya Bilim University është universitet i vendosur në qytetin e Antalya, i njohur si qyteti…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “Antalya Bilim University” në Turqi në kuadër të programit Erasmus…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për punë praktike me pagesë në Bradford University në Angli. Praktika vlen për të gjithë studentët e Kolegjit Universum nga Dept. Shkenca Kompjuterike. Studentët do të angazhohen në një nga projektet e Bradford University…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për punë praktike me pagesë në Bradford University në Angli. Praktika vlen për të…

Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtare për studentët dhe stafin. Deri sot 240 studentë dhe staf akademik dhe administrativ nga Kolegji Universum kanë përfituar shkëmbim semestral për studime/trajnime dhe ligjërim në 114 Universitete në 26 shtete të BE-së. Aktualisht…

Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtare për studentët dhe stafin. Deri sot 240 studentë dhe staf akademik dhe administrativ…

Përfaqësuesit e Komisionit Evropian kanë zgjedhur Kolegjin Universum për vizitën monitoruese në Kosove të programit të edukimit, Erasmus+. Drejtori për Ballkanin Perëndimor, Z. Alberto Sesse Ballart ka zhvilluar takime me stafin dhe studentet e Kolegjit Universum rreth përvojes së tyre gjatë ligjerimit dhe studimit në 114 universitete të Evropës. 240 studentë dhe…

Përfaqësuesit e Komisionit Evropian kanë zgjedhur Kolegjin Universum për vizitën monitoruese në Kosove të programit të edukimit, Erasmus+. Drejtori për Ballkanin Perëndimor, Z. Alberto Sesse Ballart ka…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Santiago de Compostela” në Spanjë në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. University of Santiago de Compostela është universitet publik i vendosur në qytetin e Santiago de Compostela, Galicia, një nga universitetet më të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Santiago de Compostela” në Spanjë në kuadër…

Kolegji Universum ka hap thirrjen për shkëmbim të studentëve Bachelor dhe Master me bursa të plota në universitetin prestigjoz “University of Minho” në Portugali. Universidade do Minho i themeluar në vitin 1973 është një ndër universitetet më të mëdha në Portugali që ka pasur…

Kolegji Universum ka hap thirrjen për shkëmbim të studentëve Bachelor dhe Master me bursa të plota në universitetin prestigjoz “University of Minho”…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Minho” në Portugali në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Universidade do Minho i themeluar në vitin 1973 është një ndër universitetet më të mëdha në Portugali që…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Minho” në Portugali në kuadër të programit Erasmus + Credit…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staf për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri tani këtij institucioni të arsimit të lartë në Kosovë i janë aprovuar 79 marrëveshje me universitetet më të mira në Evropë.…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staf për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Universidad de Valladoild, në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus + Credit Mobility. Universidad de Valladolid është universitet publik në qytetin e Valladolidit, i themeluar qysh në shekullin e…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Universidad de Valladoild, në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit…

Kolegji Universum hap thirrjen aplikim për punë praktike në Turqi, në Elpo Bilisim Otomasyon Elektronik Popmpa Sistemleri LTDnë kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e Kolegjit Universum te departamentit Shkenca Kompjuterike të aplikojnë. Puna praktike…

Kolegji Universum hap thirrjen aplikim për punë praktike në Turqi, në Elpo Bilisim Otomasyon Elektronik Popmpa Sistemleri LTDnë kuadër të programit Erasmus…