fbpx
Showing 10 of 352 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta  në Gjermani në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107 Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta  në Gjermani në kuadër të programit Erasmus + Credit…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universitetin prestigjoz francez “Sciences Po Rennes”, studentja e Kolegjit Universum Genta Hajdari ka fituar bursë të plotë për studime në Francë (dokumenti i bashkangjitur). Genta është studente e Programit Master në…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universitetin prestigjoz francez “Sciences Po Rennes”,…

Për herë të parë në shtetet e Ballkanit Perëndimor është organizuar Java e Ekonomisë Qarkore nga LogEx Community – iniciativë e organizatës The Balkan Forum, komunitet ky i përbërë nga partneriteti mes 8 universiteteve, shoqërisë civile dhe akterëve biznesorë nga…

Për herë të parë në shtetet e Ballkanit Perëndimor është organizuar Java e Ekonomisë Qarkore nga LogEx Community – iniciativë…

Për të gjithë adhuruesit e tekonologjisë, në kampusin e Kolegji Universum, u mbajt konferenca më e madhe e fushës e organizuar nga Komuniteti Albanian Developers💻. Pjesëmarrës ishin ekspertët më të suksesshëm në fushën e IT. Gjatë eventit pati biseda, panele…

Për të gjithë adhuruesit e tekonologjisë, në kampusin e Kolegji Universum, u mbajt konferenca më e madhe e fushës e…

Në Kosovë, ka fizioterapeut të specializuar dhe ekspert të fushës sportive që ndër vite iu gjinden pranë sportistave kosovar. Ndonëse jo numër i madh i tyre veprojnë në këtë fushë që si pasojë është mungesa e nivelit të posaçëm akademik…

Në Kosovë, ka fizioterapeut të specializuar dhe ekspert të fushës sportive që ndër vite iu gjinden pranë sportistave kosovar. Ndonëse…

Konferenca

Për të gjithë adhuruesit e tekonologjisë me 21 Maj 2022, në kampusin e Kolegjit Universum, me fillim nga ora 10:00, vjen Konferenca më e madhe e fushës e organizuar nga Komuniteti Albanian Developers. Në këtë ditë pjesëmarrës do të jenë ekspertët…

Për të gjithë adhuruesit e tekonologjisë me 21 Maj 2022, në kampusin e Kolegjit Universum, me fillim nga ora 10:00,…

Java nderkombetare

Dita e Evropës është data kur u hodh hapi i parë drejt krijimit të asaj që sot njihet si BE ose Bashkimi Evropian, e që ka për qëllim të “celebrojë paqen, solidaritetin dhe unitetin në Evropë”. Këtë vit, Dita Evropës…

Dita e Evropës është data kur u hodh hapi i parë drejt krijimit të asaj që sot njihet si BE…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Birmingham City University, në  Angli ” në kuadër të programit të Erasmus+ Credit Mobility KA107 Ftojmë të gjithë studentët e nivelit  #Master, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Birmingham City University, në  Angli ” në kuadër të programit të Erasmus+…

Sukseset e studentëve të Kolegjit Universum nuk kanë të ndalur. Kësaj radhe studenti i Programit Dizajn Mode në Kolegjin Universum Freskim Tahiri ka realizuar sfilaten e tij në Lezhe te Shqipërisë. Freskimi realizoi një sfilatë me moton “Shprese për gratë”,…

Sukseset e studentëve të Kolegjit Universum nuk kanë të ndalur. Kësaj radhe studenti i Programit Dizajn Mode në Kolegjin Universum…

Në ambientet e Kolegji Universum u mbajt promovimi i librit të Assoc. Prof. Shqipe Gërguri-Rashiti me titull “Ndërmarrësia dhe Menaxhimi i Biznesit të Vogël”, me bashkëautorët Veland Ramadani, Robert D. Hisrich dhe Nora Sadiku-Dushi. Në këtë aktivitet u vlerësua puna…

Në ambientet e Kolegji Universum u mbajt promovimi i librit të Assoc. Prof. Shqipe Gërguri-Rashiti me titull “Ndërmarrësia dhe Menaxhimi…