fbpx
Showing 2 of 2 News

Hapet thirrja për punë praktike në Lituani në “Mykolas University” me pagesë. Studentët e departamentit të Gjuhës Angleze dhe Biznes Menaxhment. Ftojmë të gjithë studentët e këtyre departamenteve te aplikojnë, inkurajohen studentët që kanë viza valide apo nënshtëtsi me pasaporta…

Hapet thirrja për punë praktike në Lituani në “Mykolas University” me pagesë. Studentët e departamentit të Gjuhës Angleze dhe Biznes…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Valladolid“, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Valladolid“, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian,…