fbpx
Showing 10 of 173 News

Kolegji Universum në bashkëpunim me Universitetin Partner nga Finlanda Kajaani University of Applied Sciences ju mundëson studentëve kosovar ti fillojnë studimet në Kolegjin Universum dhe ti vazhdojnë në Finlandë në Kajaani University of Applied Sciences me BURSË TË PLOTË dhe të përfitojnë 600-800 euro në…

Kolegji Universum në bashkëpunim me Universitetin Partner nga Finlanda Kajaani University of Applied Sciences ju mundëson studentëve kosovar ti fillojnë studimet në…

Fatlinda Sheremetaj ka zgjedh të studioj Master në programin e diplomës së dyfishtë gjermane që ofrohet nga Kolegji Universum dhe Ludwigshafen University of Business and Society. Tashme Fatlinda ka filluar studimet ne Ludwigshafen University of Business and Society në Gjermani. Me përfundimin e studimeve në këtë program,…

Fatlinda Sheremetaj ka zgjedh të studioj Master në programin e diplomës së dyfishtë gjermane që ofrohet nga Kolegji Universum dhe Ludwigshafen University of Business and Society. Tashme…

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 200 bursa ndërkombëtare në 60 Universitetet në Evropë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni…

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 200 bursa ndërkombëtare në 60 Universitetet në Evropë në kuadër të programit të Komisionit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e Infermierisë për shkëmbim studentor në University of Huelva në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Shkëmbimi i studentëve do të bëhet në semestrin pranveror…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e Infermierisë për shkëmbim studentor në University of Huelva në…

Portali i njohur për mbrojtjen e të drejtave të autorit në punime shkencore “Plagiarism Today” ka cituar se si Universitetet në rajon po përdorin platformen për parandalimin e plagjiatures të krijuar nga Platforma Akademia. Lexo artikullin https://www.plagiarismtoday.com/2020/09/30/the-ongoing-albanian-plagiarism-crisis/ Softueri anti-plagjiaturë funksionon në 20…

Portali i njohur për mbrojtjen e të drejtave të autorit në punime shkencore “Plagiarism Today” ka cituar se si Universitetet…

Edhe pse në këtë periudhe pandemie, ku shumica e aktiviteteve në të gjithë botën janë ndaluar, Kolegji Universum në kuadër të bashkëpunimeve ndërkombëtare ka dërguar +30 studentë të rinjë në 13 shtete të BE-së për shkëmbim semestral në Universitetet Partnere të…

Edhe pse në këtë periudhe pandemie, ku shumica e aktiviteteve në të gjithë botën janë ndaluar, Kolegji Universum në kuadër…

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë së 9-të Euroaziatike për Gjuhë dhe Shkenca Sociale (ECLSS 2020a), e cila do të mbahet në 16 – 18 Tetor 2020 në Kemer, Antalya, Turqi. Konferenca organizohet në bashkëpunim me Universitetin Daugavpils, Universiteti…

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë së 9-të Euroaziatike për Gjuhë dhe Shkenca Sociale (ECLSS 2020a), e cila do…

​”​​​P​​ope John Paul II State School of Higher Education​”​ in Biala ​është​ ​universiteti i radhës nga Polonia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Pra nga tani studentët e Kolegjit Universum do…

​”​​​P​​ope John Paul II State School of Higher Education​”​ in Biala ​është​ ​universiteti i radhës nga Polonia që ju shtua gamës së…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Istanbul Aydin University”, për shkak të pandemisë Covid-19 duke mos pasur mundësi të ofroj shkëmbim semestral fizik në kampus në këtë semester. Në vend të kësaj, “Istanbul Aydin University” ju fton të aplikoni për shkëmbim…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Istanbul Aydin University”, për shkak të pandemisë Covid-19 duke mos pasur mundësi të ofroj shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e infermierisë për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences në Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Shkëmbimi i studentëve do të bëhet në semestrin pranveror 2021. …

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e infermierisë për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences në Lituani,…