fbpx
Showing 10 of 173 News

Studimet në Kolegjin Universum janë të bazuara në projekte reale të ndërlidhura me praktikën në laboratorët inovativ të Kolegjit Universum, ku secili i diplomuar pajiset me njohuritë, aftësitë dhe vlerat për të siguruar kujdesin ndaj pacientit. Në kuadër të lëndës…

Studimet në Kolegjin Universum janë të bazuara në projekte reale të ndërlidhura me praktikën në laboratorët inovativ të Kolegjit Universum,…

University of Granada është universiteti i radhës nga Spanja që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Universiteti i Granadës është një universitet publik i vendosur në qytetin e Granadës, Spanjë. I themeluar në 1531 nga…

University of Granada është universiteti i radhës nga Spanja që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në…

Cracow University of Economics është universiteti i radhës nga Polonia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Cracow University of Economics u themelua në vitin 1925 dhe është universiteti më i madh i shkencave ekonomike në Poloni.…

Cracow University of Economics është universiteti i radhës nga Polonia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në…

Kolegji Universum, gjatë kësaj jave ka organizuar Ceremoninë e Hapjes së Vitit Akademik 2020/21 për studentët e vitit të parë. Ceremonia u organizua në ambient të jashtëm të tri kampuseve duke respektuar rekomandimet për mbajtje të distances dhe rregullat tjera për…

Kolegji Universum, gjatë kësaj jave ka organizuar Ceremoninë e Hapjes së Vitit Akademik 2020/21 për studentët e vitit të parë. Ceremonia…

Kırıkkale University është universiteti i radhës nga Turqia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Kırıkkale University është në 21% të universiteteve më të mira në botë, duke u renditur i 74-ti në Turqi dhe 3552…

Kırıkkale University është universiteti i radhës nga Turqia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Kırıkkale…

Java e ardhshme shënon fillimin e vitit të ri akademik për vitin e parë të gjeneratës 2020/21. Kolegji Universum si gjithmonë i siguron studentët e rinjë që do ta kenë kujdesin më të mirë, ligjëratat dhe seminaret me interaktive të…

Java e ardhshme shënon fillimin e vitit të ri akademik për vitin e parë të gjeneratës 2020/21. Kolegji Universum si…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri tani këtij institucioni të arsimit të lartë në Kosovë i janë aprovuar 114 marrëveshje me universitete në 26 shtete të Evropës dhe Turqi.…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri tani këtij institucioni të arsimit të lartë në Kosovë i janë aprovuar 114 marrëveshje me universitete në 26 shtete të Evropës dhe Turqi.…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz EdUniversal. Duke ofruar një mjedis stimulues dhe bashkëpunues që promovon edukimin, kërkimin shkencor, shërbimin dhe udhëheqjen Kolegji Universum edhe këtë vit mbetet zgjedhja e parë…

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz EdUniversal. Duke…

Gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit “Universum” iu shtua edhe Kompania angleze “Velez Managed Services”. Ky bashkëpunim ka për qëllim ndërlidhjen e studimeve me industrinë e punës, me ç’rast studentët e Kolegjit Universum do të përfitojnë financim të plotë…

Gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit “Universum” iu shtua edhe Kompania angleze “Velez Managed Services”. Ky bashkëpunim ka për…