fbpx
Showing 10 of 188 News

Kolegji Universum mbetet institucion lider i ndërkombëtarizimit. Në kuadër të marrëveshjeve me 115 Universitete Evropiane, studentët dhe stafi po përfitojnë shkëmbim për studime/trajnime dhe ligjërim në universitetet më me renome në botë.Në kuadër të këtij bashkëpunimi Nevila Muka, ligjëruese dhe…

Kolegji Universum mbetet institucion lider i ndërkombëtarizimit. Në kuadër të marrëveshjeve me 115 Universitete Evropiane, studentët dhe stafi po përfitojnë…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Vilniaus University of Applied Science” nga Lituania, fton të gjithë studentët e Programit Biznes Menaxhment të Kolegjit Universum, Niveli Bachelor dhe Master të marrin pjesë në Konferencën Shkencore Studentore.  Konferenca do të mbahet ONLINE me 22 Prill…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Vilniaus University of Applied Science” nga Lituania, fton të gjithë studentët e Programit Biznes Menaxhment të…

Kolegji UNIVERSUM dhe Byroja Kosovare e Sigurimeve me Memorandum të Bashkëpunimit Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) dhe Kolegji Universum, sot kanë nënshkruar Memorandum të Bashkëpunimit. Ky Memorandum i Bashkëpunimit mes Kolegjit Universum dhe BKS-së, është nënshkruar nga Sami Mazreku, Drejtor…

Kolegji UNIVERSUM dhe Byroja Kosovare e Sigurimeve me Memorandum të Bashkëpunimit Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) dhe Kolegji Universum, sot…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Së fundmi, gamës së bashkëpunimeve i është shtuar edhe projekti tjetër për BURSA ndërkombëtare në Francë. Universiteti prestigjoz “Sciences Po Rennes” nga Franca ofron bursa për studentët e Kolegjit Universum. Pra tani studentët e…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Së fundmi, gamës së bashkëpunimeve i është shtuar edhe projekti tjetër për BURSA…

Kolegji Universum si partner i konferencës ndërkombëtare “Sektori i shëndetit përballë pandemisë SARS-COV-2” të organizuar në bashkëpunim me Powislański University nga Polonia hap thirrjen për aplikim për pjesëmarrje në konferencë. Konferenca do të mbahet online (përmes platformes MS TEAMS) me…

Kolegji Universum si partner i konferencës ndërkombëtare “Sektori i shëndetit përballë pandemisë SARS-COV-2” të organizuar në bashkëpunim me Powislański University…

Kolegji Universum së bashku me Institutin për Studime Politike dhe Sociale (ISEPS) realizoi hulumtimin me temë “Ku po shkojnë parët e trustit?” Gjatë ditës së sotme, në kolegjin Universum u mbajt konferenca e cila kishte për qëllim prezantimin e raportit…

Kolegji Universum së bashku me Institutin për Studime Politike dhe Sociale (ISEPS) realizoi hulumtimin me temë “Ku po shkojnë parët…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Granada, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Granada, në Spanjë në kuadër të…

Drejtori Ekzekutiv i Kolegjit Universum Z. Alejtin Berisha ishte i ftuar në takim me Drejtorin Ekzekutiv të Coursera Z. Jeff Maggioncalda, platformës më të madhe në botë në fushën e mësimit online me mbi 80 milion përdorues. Coursera ftoi udhëheqësit e universiteteve nga…

Drejtori Ekzekutiv i Kolegjit Universum Z. Alejtin Berisha ishte i ftuar në takim me Drejtorin Ekzekutiv të Coursera Z. Jeff Maggioncalda, platformës më…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Turiba, në Latvia në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë marrë ndonjë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Turiba, në Latvia në kuadër të programit të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republiken Çeke në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republiken Çeke në kuadër të…