fbpx
Showing 10 of 203 News

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin prestigjoz në Gjermani “Ludwigshafen University of Applied Sciences”. Nga tetori studentët kosovarë kanë mundësi ti fillojnë studimet Master në Administrim Biznesi dhe të marrin MBA diplomë të dyfishtë nga Kolegji Universum dhe “Ludwigshafen University of Applied Sciences” . Përveq studimeve të…

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin prestigjoz në Gjermani “Ludwigshafen University of Applied Sciences”. Nga tetori studentët kosovarë kanë mundësi ti fillojnë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Staffordshire University në Angli, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Master në programin Biznes dhe Menaxhment të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Staffordshire University në Angli, në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor në programin Biznes dhe Menaxhment dhe Gjuhë Angleze të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Ardiana Bushi, studente në Kolegjin Universum në Departamentin Shkenca Kompjuterike, njëkohësisht studente në Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore, në departamentin e Fizikës, në mesin e 1424 aplikantëve është përzgjedhur për të marrë pjesë në “CERN Summer Students Programme” ku do të kryej praktikën në qendrën më të madhe për hulumtime shkencore dhe laboratorin…

Ardiana Bushi, studente në Kolegjin Universum në Departamentin Shkenca Kompjuterike, njëkohësisht studente në Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore, në departamentin e Fizikës, në mesin e…

Studentët e Kolegjit Universum Faton Nuha dhe Dren Sylejmani pjesë e qendrës “Universum Innovation Hub” lansuan Aplikacionin LISA i cili do të bëjë evidentimin e pjesëmarrjes së studentëve në ligjërata përmes fotografimit apo njohjes së fytyrës. Ditët në vijim do të filloj përdorimi i…

Studentët e Kolegjit Universum Faton Nuha dhe Dren Sylejmani pjesë e qendrës “Universum Innovation Hub” lansuan Aplikacionin LISA i cili do të bëjë evidentimin…

Kolegji Universum si lider në fushën e Shkencave Kompjuterike, me 1-7 Prill 2019 organizon Trajnim 7 Ditor në Kodim me C# plotësisht PA PAGESË për të gjithë maturantët e shkollave të mesme të Kosovës. Pjesëmarrësit nuk ka nevojë të kenë…

Kolegji Universum si lider në fushën e Shkencave Kompjuterike, me 1-7 Prill 2019 organizon Trajnim 7 Ditor në Kodim me…

Nevoja për ekspert në distribucion dhe shitje në vendin tonë po rritet dukshëm. Por kompanitë po hasin në vështirësi në gjetjen e kandidatëve të duhur për këto pozita.  Për këtë Kolegji Universum për herë të parë në Kosovë në bashkëpunim me kompanitë…

Nevoja për ekspert në distribucion dhe shitje në vendin tonë po rritet dukshëm. Por kompanitë po hasin në vështirësi në…

Studentët e Kolegjit Universum publikuan Volumin e II-të të Revistës Studentore me 17 punime hulumtuese.  Volumi i dytë i kësaj reviste, ka dëshmuar se studentët e Kolegjit Universum kanë potencial për t’u angazhuar në hulumtime dhe i kuptojnë trendet aktuale dhe rëndësinë e pjesëmarrjes…

Studentët e Kolegjit Universum publikuan Volumin e II-të të Revistës Studentore me 17 punime hulumtuese.  Volumi i dytë i kësaj reviste, ka…

Për herë të parë në qytetin e Ferizajit, gjigantin e zhvillimit ekonomik është mbajtur gara kibernetike “CyberSecurity Hackathon #2”, e organizuar nga ICT Academy në partneritet me Kolegjin Universum. Studentët e Kolegji Universum dhe nxënësit nga shkollat të mesme të Ferizajit morën pjesë në këtë garë për të…

Për herë të parë në qytetin e Ferizajit, gjigantin e zhvillimit ekonomik është mbajtur gara kibernetike “CyberSecurity Hackathon #2”, e organizuar nga ICT Academy në…

“Istanbul Aydın University” hapë thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën Verore Ndërkombëtare “Delightful Istanbul 2019” që do të zhvillohet me 21 Korrik – 2 Gusht 2019. Thirrja është e hapur për të gjithë studentët e Kolegjit Universum nga të gjitha drejtimet.  Tarifa…

“Istanbul Aydın University” hapë thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën Verore Ndërkombëtare “Delightful Istanbul 2019” që do të zhvillohet me 21…