fbpx
Showing 10 of 182 News

Studentët e Kolegjit Universum të departamentit Gjuhë Angleze në kuadër të lëndes “Community Service” në formë vullnetare janë angazhuar në projekte reale në të mirë të komunitetit. Studentet Vesa Demelezi dhe Eldina Rashiti në kuadër të kësaj lënde janë angazhuar…

Studentët e Kolegjit Universum të departamentit Gjuhë Angleze në kuadër të lëndes “Community Service” në formë vullnetare janë angazhuar në…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universiteti prestigjoz francez “Sciences Po Rennes”, studentja e Kolegjit Universum Bleona Sylejmani ka fituar bursë të plotë për studime në Francë (dokumenti i bashkangjitur). Bleona si…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universiteti prestigjoz francez “Sciences Po Rennes”,…

Studentët e Kolegjit Universum të Departamentit Shkenca Kompjuterike në kuadër të inkubatorit teknologjik dhe lëndes “Zhvillim i Aplikacioneve Mobile” me Prof. Berat Ujkani kanë krijuar aplikacion mobil për Testin e Maturës Shtetërore. Tani të gjithë maturantët kanë mundësinë të përgatiten…

Studentët e Kolegjit Universum të Departamentit Shkenca Kompjuterike në kuadër të inkubatorit teknologjik dhe lëndes “Zhvillim i Aplikacioneve Mobile” me…

Në kuadër të lëndës Business Intelligence me 27 Maj, ora 17:00 studentët e Kolegjit Universum do të ndjekin ligjëratë me Dr. Irlan Grangel-González. Dr. Irlan Grangel-González, është Inxhinier Kërkimi në Korporaten Bosch me interes në Knowledge Graph, Inteligjencë Artificiale dhe…

Në kuadër të lëndës Business Intelligence me 27 Maj, ora 17:00 studentët e Kolegjit Universum do të ndjekin ligjëratë me…

Kolegji Universum mbetet institucion lider i ndërkombëtarizimit. Në kuadër të marrëveshjeve me 115 Universitete Evropiane, studentët dhe stafi po përfitojnë shkëmbim për studime/trajnime dhe ligjërim në universitetet më me renome në botë.Në kuadër të këtij bashkëpunimi Nevila Muka, ligjëruese dhe…

Kolegji Universum mbetet institucion lider i ndërkombëtarizimit. Në kuadër të marrëveshjeve me 115 Universitete Evropiane, studentët dhe stafi po përfitojnë…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Vilniaus University of Applied Science” nga Lituania, fton të gjithë studentët e Programit Biznes Menaxhment të Kolegjit Universum, Niveli Bachelor dhe Master të marrin pjesë në Konferencën Shkencore Studentore.  Konferenca do të mbahet ONLINE me 22 Prill…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Vilniaus University of Applied Science” nga Lituania, fton të gjithë studentët e Programit Biznes Menaxhment të…

Kolegji UNIVERSUM dhe Byroja Kosovare e Sigurimeve me Memorandum të Bashkëpunimit Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) dhe Kolegji Universum, sot kanë nënshkruar Memorandum të Bashkëpunimit. Ky Memorandum i Bashkëpunimit mes Kolegjit Universum dhe BKS-së, është nënshkruar nga Sami Mazreku, Drejtor…

Kolegji UNIVERSUM dhe Byroja Kosovare e Sigurimeve me Memorandum të Bashkëpunimit Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) dhe Kolegji Universum, sot…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Së fundmi, gamës së bashkëpunimeve i është shtuar edhe projekti tjetër për BURSA ndërkombëtare në Francë. Universiteti prestigjoz “Sciences Po Rennes” nga Franca ofron bursa për studentët e Kolegjit Universum. Pra tani studentët e…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Së fundmi, gamës së bashkëpunimeve i është shtuar edhe projekti tjetër për BURSA…

Kolegji Universum si partner i konferencës ndërkombëtare “Sektori i shëndetit përballë pandemisë SARS-COV-2” të organizuar në bashkëpunim me Powislański University nga Polonia hap thirrjen për aplikim për pjesëmarrje në konferencë. Konferenca do të mbahet online (përmes platformes MS TEAMS) me…

Kolegji Universum si partner i konferencës ndërkombëtare “Sektori i shëndetit përballë pandemisë SARS-COV-2” të organizuar në bashkëpunim me Powislański University…

Kolegji Universum së bashku me Institutin për Studime Politike dhe Sociale (ISEPS) realizoi hulumtimin me temë “Ku po shkojnë parët e trustit?” Gjatë ditës së sotme, në kolegjin Universum u mbajt konferenca e cila kishte për qëllim prezantimin e raportit…

Kolegji Universum së bashku me Institutin për Studime Politike dhe Sociale (ISEPS) realizoi hulumtimin me temë “Ku po shkojnë parët…