fbpx
Showing 10 of 204 News
Lideret e Kosoves

Studentët e Kolegjit Universum, po tregojnë aftësitë e tyre prej liderit, qysh pas vitit të parë të studimeve në këtë institucion pikërisht, përmes angazhimit vullnetar të tyre për komunitetin. Arnesa Tahiri, studente në Kolegjin Universum është shembulli më i mirë që…

Studentët e Kolegjit Universum, po tregojnë aftësitë e tyre prej liderit, qysh pas vitit të parë të studimeve në këtë…

Sot në Kolegjin Universum, filloi Java Ndërkombëtare për stafin e 30 Universiteteve partnere nga Evropa. Ky organizim i Kolegjit Universum po mbahet për herë të parë në Kosovë andaj edhe ka ngjallur interesim të madh mediatik, ku të pranishëm ishin edhe përfaqësues të lartë të institucioneve…

Sot në Kolegjin Universum, filloi Java Ndërkombëtare për stafin e 30 Universiteteve partnere nga Evropa. Ky organizim i Kolegjit Universum po mbahet për herë të…

Për herë të parë në Kosovë Kolegji Universum organizon Javën Ndërkombëtare! Java Ndërkombëtare do të ketë në fokus aktivitete të cilat kanë në thelb rrjetëzimin, ku bëjnë pjesë 30 Universitete Partnere të Kolegjit Universum nga Evropa. Në kuadër të Javës Ndërkombëtare Kolegji…

Për herë të parë në Kosovë Kolegji Universum organizon Javën Ndërkombëtare! Java Ndërkombëtare do të ketë në fokus aktivitete të cilat kanë…

Për herë të parë në Kosovë Kolegji Universum, organizon Javën Ndërkombëtare për stafin e Universiteteve partnere nga Evropa, në kuadër të programit Erasmus +. Java Ndërkombëtare, e cila do të mbahet nga data 06-10 Maj 2019, do ketë në fokus aktivitete të cilat kanë…

Për herë të parë në Kosovë Kolegji Universum, organizon Javën Ndërkombëtare për stafin e Universiteteve partnere nga Evropa, në kuadër të programit Erasmus +.…

Kolegji Universum i vetmi institucion që ofron mundësi reale për studime jashtë vendit në Kosovë me 78 marrëveshje të nënshkruara ne 78 universitete evropiane për bursa ndërkombëtare për studentë dhe staf akademik e administrativ.  Në kuadër të bashkëpunimeve ndërkombëtare hapen thirrjet për aplikim për BURSA për shkëmbim studentor…

Kolegji Universum i vetmi institucion që ofron mundësi reale për studime jashtë vendit në Kosovë me 78 marrëveshje të nënshkruara ne 78…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor në programet/departamentet Biznes dhe…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Powislanski College në Poloni, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor në programet/departamentet Biznes dhe Menaxhment, Shkenca…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Powislanski College në Poloni, në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Turiba University në Latvi, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor në programet/departamentet Biznes dhe Menaxhment, Shkenca…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Turiba University në Latvi, në kuadër të programit…

Universiteti partner i Kolegjit Universum “Ludwigshafen University” do të organizojë Shkollë Verore me temat aktuale për Biznesin Europian, Ekonominë dhe Ekologjinë. Shkolla Verore do të mbahet nga data 7 gusht 2019 deri më 28 gusht 2019 dhe është e destinuar për studentë ndërkombëtarë nga e…

Universiteti partner i Kolegjit Universum “Ludwigshafen University” do të organizojë Shkollë Verore me temat aktuale për Biznesin Europian, Ekonominë dhe…

​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për BURSA për shkëmbim studentor edhe në The Philipps University of Marburg, në Gjermani, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian.Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në programet Biznes dhe…

​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për BURSA për shkëmbim studentor edhe në The Philipps University of Marburg, në Gjermani, në kuadër…