fbpx
Showing 10 of 192 News

Në kuadër të bashkëpunimeve që ka Kolegji Universum me Universitete Ndërkombëtare në Evropë, këtë javë në Kolegjin Universum do të ligjërojnë tre profesorë nga “Polytechnic Institute of Beja” Portugali. Studentët e Kolegjit Universum do të kenë rastin të ndjekin ligjerata…

Në kuadër të bashkëpunimeve që ka Kolegji Universum me Universitete Ndërkombëtare në Evropë, këtë javë në Kolegjin Universum do të…

Nëse keni ide biznesi dhe po shikoni mundësitë për zhvillimin e idesë tuaj, Entrepreneurship Weekend 3 ofron mundësi për ju. Kolegji Universum, me përkrahjen e Visegrad Fund dhe në bashkëpunim me Hungarian University of Agriculture and Life Sciences (Hungary) ,…

Nëse keni ide biznesi dhe po shikoni mundësitë për zhvillimin e idesë tuaj, Entrepreneurship Weekend 3 ofron mundësi për ju.…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri tani këtij institucioni të arsimit të lartë në Kosovë i janë aprovuar 116 marrëveshje me universitetet më të mira të Evropës. Së…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

​​Studentët e Kolegjit Universum, Rinesa Kosci, Festim Hoxha dhe Poema Baruti, të cilët këtë semester janë duke studiuar në Portugali me BURSA të plota në “Polytechnic Institute of Beja” dhe “University of Coimbra” si rezultat i bashkëpunimit të Kolegjit Universum…

​​Studentët e Kolegjit Universum, Rinesa Kosci, Festim Hoxha dhe Poema Baruti, të cilët këtë semester janë duke studiuar në Portugali…

Kolegji Universum i është bashkuar grupit të institucioneve evropiane në mbështetjen e fuqizimit të një sërë kategorish të cenueshme përmes përdorimit të artit dhe kulturës. Kolegji Universum ka qenë specifikisht përgjegjës për zhvillimin e doracakut i cili do të udhëheqë…

Kolegji Universum i është bashkuar grupit të institucioneve evropiane në mbështetjen e fuqizimit të një sërë kategorish të cenueshme përmes…

Nga data 11 Tetor, Kolegji Universum fillon javën orientuese për studentët e vitit të parë të regjistruar në programet e Kolegjit Universum. Në të njëjtën javë, me date 17 Tetor, Kolegji Universum, si një nga institucionet lidere të arsimit të…

Nga data 11 Tetor, Kolegji Universum fillon javën orientuese për studentët e vitit të parë të regjistruar në programet e…

Kolegji Universum hap thirrjen për 83 bursa ndërkombëtare në 34 Universitete në 13 shtete në Evropë. Bursat vlejnë për të gjithë studentët e Kolegjit Universum Bachelor & Master. Shkëmbimi semestral do të bëhet në Angli, Danimarke, Belgjikë, Turqi, Spanjë, Portugali,…

Kolegji Universum hap thirrjen për 83 bursa ndërkombëtare në 34 Universitete në 13 shtete në Evropë. Bursat vlejnë për të…

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje me Qendren për Mjekesi Fizikale dhe Rehabilitim – Banjën e Kllokotit “Nëna Naile” për praktikë të studentëve të Programit Fizioterapi dhe Infermieri. Praktiken në këtë qendër studentët e fillojnë vitin e dytë, ndërsa vitin e…

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje me Qendren për Mjekesi Fizikale dhe Rehabilitim – Banjën e Kllokotit “Nëna Naile” për praktikë…

Universum College opens the call for Staff Mobility Exchange under Erasmus+ KA107. Mobility opportunities aim to encourage the mobility of staff between programme and partner countries. Programme countries are those that are member states of the European Union and 6…

Universum College opens the call for Staff Mobility Exchange under Erasmus+ KA107. Mobility opportunities aim to encourage the mobility of…

​Kolegji Universum ​​hap konkurs për pranimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2021/22 në 13 programe të akredituara. Regjistrimi mund të bëhet edhe online https://www.universum-ks.org/sq/apliko/ apo ​fizikisht në njëren nga kampuset e Kolegjit Universum në Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë. Programet e studimit që ofrohen në Kolegjin Universum janë: Infermieri…

​Kolegji Universum ​​hap konkurs për pranimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2021/22 në 13 programe të akredituara. Regjistrimi mund të bëhet edhe online https://www.universum-ks.org/sq/apliko/ apo ​fizikisht në…