fbpx
Showing 10 of 13 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Turiba, në Latvia në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë marrë ndonjë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Turiba, në Latvia në kuadër të programit të…

INFERMIERI > KARRIERA

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga studentët e departamentit të  Infermierisë Sipas programit Pearson studentët për vitin e parë duhet të përfundojnë 225 orë klinike dhe 450 orë klinike për vitin e dytë Sipas programit vendor…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga studentët e departamentit të  Infermierisë Sipas programit Pearson studentët për…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga departamenti i BM është 120 Format e nevojshme për punë praktike [së shpejti] Lista e profesioneve potenciale Kontabilist Financier Auditor Keshilltar Biznesor Konsulent Bankier Analist i te dhenave Analist i…

Numri i orëve praktike të cilat duhet të kryhen nga departamenti i BM është 120 Format e nevojshme për punë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republiken Çeke në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republiken Çeke në kuadër të…

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 117 bursa ndërkombëtare në 46 Universitetet në Evropë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Bursat vlejnë për 46 Universitete në këto shtete Angli, Danimarke, Belgjikë, Hungari, Turqi, Spanjë, Portugali, Poloni,…

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 117 bursa ndërkombëtare në 46 Universitetet në Evropë në kuadër të programit të Komisionit…

Çdo student ndjen presion me raste, veçanërisht gjatë periudhave të ndërmjetme dhe periudhës së provimeve. Sidoqoftë, gjendja e ulët shpirtërore bëhet shqetësuese nëse ndërhyn në aktivitetet tona të përditshme. Kur kemi vështirësi me shkuarje në ligjërata, vështirësi me përqendrimin ose shoqërimi me…

Çdo student ndjen presion me raste, veçanërisht gjatë periudhave të ndërmjetme dhe periudhës së provimeve. Sidoqoftë, gjendja e ulët shpirtërore bëhet…

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin universitetin dhe asnjëherë nuk i përfundojnë studimet. Kjo ndodhë për arsye se studentët nuk janë të mirë informuar për fakultetin…

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin…

Viti 2020 ka paraqitur sfida të shumta, shpesh shqetësuese, për punëtorët në arsimin e lartë. Ndërsa pandemia Covid-19 shpërtheu së bashku me katastrofat natyrore dhe tensionet e mprehta politike, profesorëve i’u desh të kalonin shpejtë në mësimdhënien në distancë. Shumë…

Viti 2020 ka paraqitur sfida të shumta, shpesh shqetësuese, për punëtorët në arsimin e lartë. Ndërsa pandemia Covid-19 shpërtheu së…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Universitetin publik të Portugalisë University of Evora, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Universitetin publik të Portugalisë University of Evora, në…

Studentët e programit Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Universum kanë prezantuar projektet e realizuara gjatë ketij semestri. Ata kanë bërë një punë të mrekullueshme në bashkëpunim me profesorë dhe tutorët e lendëve duke realizuar softuer të aplikueshëm në përditshmëri.Pra fal planprogramit…

Studentët e programit Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Universum kanë prezantuar projektet e realizuara gjatë ketij semestri. Ata kanë bërë një…