fbpx
Showing 6 of 6 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit akademik dhe administrativ në Antalya Bilim University në Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility..Ky program mbështet zhvillimin profesional të stafit akademik dhe stafit administrativ të Kolegjit Universum…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit akademik dhe administrativ në Antalya Bilim University në Turqi në kuadër të…

Hapet thirrja për bursa studimi në kuadër të programit “Stipendium Hungaricum scholarship 2020-2021”. Këtë vit do të ndahen 75 bursa për studentët nga Kosova, në bazë të kuotave si më poshtë: – 55 bursa studimore të plota për programe në…

Hapet thirrja për bursa studimi në kuadër të programit “Stipendium Hungaricum scholarship 2020-2021”. Këtë vit do të ndahen 75 bursa…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum nga Finlanda me sistemin më të mirë të edukimit në botë, Kajaani University of Applied Sciences fton të gjithë studentët e Kolegjit Universum nga Programi Infermieri dhe Biznes Menaxhment (Bachelor & Master) të aplikojnë në…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum nga Finlanda me sistemin më të mirë të edukimit në botë, Kajaani University of Applied…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum, Istanbul Aydin University fton studentët e Kolegjit Universum të aplikojnë në Shkollën Dimërore “ISTANBUL 2021 -ONLINE” e cila do të zhvillohet nga 25 Janar – 5 Shkurt 2021. Studentët do të ndjekin një kurs online…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum, Istanbul Aydin University fton studentët e Kolegjit Universum të aplikojnë në Shkollën Dimërore “ISTANBUL 2021…

Kolegji Universum fillon me “Coffee Lecture Series“. Qëllimi i këtyre ligjeratave është që studentet tanë jo vetëm të mësojnë lidhur me tema të ndryshme por edhe të kënaqen me shoqërine e njëri tjetrit në byfen e Kolegjit. Gjate takimeve do…

Kolegji Universum fillon me “Coffee Lecture Series“. Qëllimi i këtyre ligjeratave është që studentet tanë jo vetëm të mësojnë lidhur…

Studimet në Kolegjin Universum janë të bazuara në projekte reale të ndërlidhura me praktikën në laboratorët inovativ të Kolegjit Universum, ku secili i diplomuar pajiset me njohuritë, aftësitë dhe vlerat për të siguruar kujdesin ndaj pacientit. Në kuadër të lëndës…

Studimet në Kolegjin Universum janë të bazuara në projekte reale të ndërlidhura me praktikën në laboratorët inovativ të Kolegjit Universum,…