fbpx
Showing 10 of 12 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Beja në Beja të Portugalisë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Shkëmbimi i studentëve do të bëhet në semestrin pranveror 2021. Polytechnic Institute of Beja në Beja…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Beja në Beja të Portugalisë, në kuadër të programit të…

​”​​​Tuscia University”​ in Viterbo ​është​ ​universiteti i radhës nga Italia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Pra nga tani studentët e Kolegjit Universum do kenë mundësinë të studiojnë për një semestër me bursë…

​”​​​Tuscia University”​ in Viterbo ​është​ ​universiteti i radhës nga Italia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me…

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë së 9-të Euroaziatike për Gjuhë dhe Shkenca Sociale (ECLSS 2020a), e cila do të mbahet në 16 – 18 Tetor 2020 në Kemer, Antalya, Turqi. Konferenca organizohet në bashkëpunim me Universitetin Daugavpils, Universiteti…

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë së 9-të Euroaziatike për Gjuhë dhe Shkenca Sociale (ECLSS 2020a), e cila do…

​”​​​P​​ope John Paul II State School of Higher Education​”​ in Biala ​është​ ​universiteti i radhës nga Polonia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Pra nga tani studentët e Kolegjit Universum do…

​”​​​P​​ope John Paul II State School of Higher Education​”​ in Biala ​është​ ​universiteti i radhës nga Polonia që ju shtua gamës së…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Istanbul Aydin University”, për shkak të pandemisë Covid-19 duke mos pasur mundësi të ofroj shkëmbim semestral fizik në kampus në këtë semester. Në vend të kësaj, “Istanbul Aydin University” ju fton të aplikoni për shkëmbim…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Istanbul Aydin University”, për shkak të pandemisë Covid-19 duke mos pasur mundësi të ofroj shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e infermierisë për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences në Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Shkëmbimi i studentëve do të bëhet në semestrin pranveror 2021. …

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e infermierisë për shkëmbim studentor në Kaunas University of Applied Sciences në Lituani,…

Kolegji Universum në kuadër të projektit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot ka publikuar listën përfundimtare të maturantëve përfitues të BURSAVE 100% dhe PUNËSIMIT në Kolegjin Universum. Përzgjedhja e studentëve është bërë përmes testit dhe intervistes së organizuar nga Kolegji…

Kolegji Universum në kuadër të projektit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot ka publikuar listën përfundimtare të maturantëve përfitues të…

Studentët e Kolegjit Universum Labeat Matoshi, Muhamed Brajshori, Samet Osmani nën mentorim të Prof. Valdrin Dervishaj janë në finalizim të projektit të VRdrive. Projekt ky i cili iu mundëson shoferëve të rinjë të praktikojnë vozitjen e automjeteve në mjedis virtual.…

Studentët e Kolegjit Universum Labeat Matoshi, Muhamed Brajshori, Samet Osmani nën mentorim të Prof. Valdrin Dervishaj janë në finalizim të…

University of A Coruña është universiteti i radhës nga Spanjë që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. The University of A Coruna është vlerësuar si një ndër universitetet publike më të mira në Spanjë. Pra…

University of A Coruña është universiteti i radhës nga Spanjë që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet…

Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum mundëson edhe punë praktike me pagesë në universitetet më prestigjioze në Evropë.Laberion Zebica, student i Kolegjit Universum, tani në përfundim të studimeve ka përfituar punë praktike me pagesë për 3 muaj në Universitetin e Bradfordit në…

Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum mundëson edhe punë praktike me pagesë në universitetet më prestigjioze në Evropë.Laberion Zebica, student i Kolegjit…