fbpx
Showing 10 of 11 News

Birmingham City University është universiteti i radhës nga Anglia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Birmingham City University është vlerësuar si një ndër universitetet më të mira në Mbretërinë e Bashkuar. Me rreth 24,000 studentë nga 80 vende të ndryshme…

Birmingham City University është universiteti i radhës nga Anglia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Birmingham City…

Sot është publikuar një lajm lidhur me mos akreditimin institucional të 8 institucioneve private të arsimit të lartë në Kosovë. Për të larguar çdo konfuzion, njoftojmë opinionin publik se Kolegji Universum e ka përfunduar me sukses të jashtëzakonshëm ri-akreditimin institucional qysh vitin…

Sot është publikuar një lajm lidhur me mos akreditimin institucional të 8 institucioneve private të arsimit të lartë në Kosovë.…

Ubuda University është universiteti i radhës nga Budapesti që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë.Universiteti Ubuda ofron një gamë të gjerë të programeve akademike: dymbëdhjetë programe bachelor, shtatë master, dhe tre programe të gradës së doktoratës.   Pra nga tani studentët e Kolegjit Universum do…

Ubuda University është universiteti i radhës nga Budapesti që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë.Universiteti Ubuda ofron një…

Kaunas University of Applied Science, Silesian University, VIKO dhe Mykolas Romires University janë katër universitetet e fundit nga Lituania që ju shtuan gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Pra nga tani studentët e Kolegjit Universum do kenë mundësinë të studiojnë për një semestër me…

Kaunas University of Applied Science, Silesian University, VIKO dhe Mykolas Romires University janë katër universitetet e fundit nga Lituania që ju shtuan gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum…

Kolegji Universum po vendos Kosovën në hartën e botës. Së fundmi revista pretigjoze amerikane Forbes ka intervistuar Drejtorin e Kolegjit Universum Z. Alejtin Berisha si ndërmarrës që po transformon arsimin në Kosovë.                 …

Kolegji Universum po vendos Kosovën në hartën e botës. Së fundmi revista pretigjoze amerikane Forbes ka intervistuar Drejtorin e Kolegjit…

Universidade de Aveiro është universiteti i radhës nga Portugalia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Pra nga tani studentët e Kolegjit Universum do kenë mundësinë të studiojnë për një semestër me bursë të plotë…

Universidade de Aveiro është universiteti i radhës nga Portugalia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më…

Kolegji Universum ofron mundësi për studentët aktual dhe të diplomuar të Kolegjit Universum te cilet shprehin interesim per t’u angazhuar ne pozita te ndryshme fillestare (junior) ne Kolegjin Universum (KU). Pozitat e mundshme ne te cilat mund te angazhohen studentet…

Kolegji Universum ofron mundësi për studentët aktual dhe të diplomuar të Kolegjit Universum te cilet shprehin interesim per t’u angazhuar…

Pavol Jozef Šafárik University dhe Univerzita Mateja Bela V Banskej Bystrici janë dy universitetet e reja nga Sllovakia që ju shtuan gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Pra nga tani studentët e Kolegjit Universum do kenë mundësinë të studiojnë…

Pavol Jozef Šafárik University dhe Univerzita Mateja Bela V Banskej Bystrici janë dy universitetet e reja nga Sllovakia që ju shtuan gamës së gjerë të…

Me 10 dhe 11 Gusht do të mbahet Testi Pranues për BURSA për Studime & Punësim nga Kolegji Universum. Testit do ti nënshtrohen 2000 maturantë nga gjithë Kosova. Bursat ofrohen në kuadër të programit studime dhe punësim të Kolegjit Universum. Program ky i…

Me 10 dhe 11 Gusht do të mbahet Testi Pranues për BURSA për Studime & Punësim nga Kolegji Universum. Testit…