fbpx
Showing 2 of 2 News

Sot Kolegji Universum trajnoi stafin për nivelin e pestë të validimit të kualifikimeve sipas EQF ( European Qualification Framework). Validimi i kompetencave të studentëve të Kolegjit Universum është njëra prej objektivave kryesore të Projektit EVIVA. Duke sjellur risi në fushën e…

Sot Kolegji Universum trajnoi stafin për nivelin e pestë të validimit të kualifikimeve sipas EQF ( European Qualification Framework). Validimi…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në programet…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër…