fbpx
Showing 3 of 3 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor në programin Biznes dhe Menaxhment dhe Gjuhë Angleze të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republikën Çeke në kuadër të programitErasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në programet/departamentet Biznes dhe Menaxhment, Shkenca Politike,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republikën Çeke në kuadër të programitErasmus + Credit…

Kolegji Universum si lider dhe model i mundësive reale për studime jashtë vendit, organizon sesion informues online për të gjithë studentët e interesuar për bursa semestrale Erasmus+. Sesioni informues do të mbahet me 8 Prill nga ora 14:00 online përmes Google…

Kolegji Universum si lider dhe model i mundësive reale për studime jashtë vendit, organizon sesion informues online për të gjithë…