fbpx
Showing 5 of 5 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “Aydın Adnan Menderes University” në Turqi në kuadër të programit Mevlana Exchange Program. Projekt ky për shkëmbim të studentëve dhe stafit me bursa të plota në Universitetet e Turqisë. Adnan Menderes Universityi vendosur…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “Aydın Adnan Menderes University” në Turqi në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “Antalya Bilim University” në Turqi në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Antalya Bilim University është universitet i vendosur në qytetin e Antalya, i njohur si qyteti…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “Antalya Bilim University” në Turqi në kuadër të programit Erasmus…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për punë praktike me pagesë në Bradford University në Angli. Praktika vlen për të gjithë studentët e Kolegjit Universum nga Dept. Shkenca Kompjuterike. Studentët do të angazhohen në një nga projektet e Bradford University…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për punë praktike me pagesë në Bradford University në Angli. Praktika vlen për të…

Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtare për studentët dhe stafin. Deri sot 240 studentë dhe staf akademik dhe administrativ nga Kolegji Universum kanë përfituar shkëmbim semestral për studime/trajnime dhe ligjërim në 114 Universitete në 26 shtete të BE-së. Aktualisht…

Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtare për studentët dhe stafin. Deri sot 240 studentë dhe staf akademik dhe administrativ…

Përfaqësuesit e Komisionit Evropian kanë zgjedhur Kolegjin Universum për vizitën monitoruese në Kosove të programit të edukimit, Erasmus+. Drejtori për Ballkanin Perëndimor, Z. Alberto Sesse Ballart ka zhvilluar takime me stafin dhe studentet e Kolegjit Universum rreth përvojes së tyre gjatë ligjerimit dhe studimit në 114 universitete të Evropës. 240 studentë dhe…

Përfaqësuesit e Komisionit Evropian kanë zgjedhur Kolegjin Universum për vizitën monitoruese në Kosove të programit të edukimit, Erasmus+. Drejtori për Ballkanin Perëndimor, Z. Alberto Sesse Ballart ka…