fbpx
Showing 10 of 10 News

Arbresha Limani, zgjodhi të studioi Master në Biznes Ndërkombëtar në Kolegjin Universum, të merr diplomë të dyfishtë gjermane nga Kolegji Universum dhe Ludwigshafen University of Business and Society dhe të sigurojë praktiken dhe punësimin qysh në vitin e dytë në kompani gjermane. Për zgjedhjen…

Arbresha Limani, zgjodhi të studioi Master në Biznes Ndërkombëtar në Kolegjin Universum, të merr diplomë të dyfishtë gjermane nga Kolegji Universum…

Njerëzit e duan Google. Çdo herë që ata kanë nevojë për informacione, edhe për gjërat më të thjeshta, ata kërkojnë në Google. Biznesi duhet të sigurohet që të renditet lartë në rezultatet e kërkimit në Google duke përdorur strategjitë e duhura të SEO. Marketingu dixhital, veçanërisht strategjitë…

Njerëzit e duan Google. Çdo herë që ata kanë nevojë për informacione, edhe për gjërat më të thjeshta, ata kërkojnë në Google. Biznesi duhet…

Drejtoresha ekzekutive e një biznesi të suksesshëm zejtarie Shoshana Stewart, mori MBA-në e saj në Shkollën e Biznesit në Londër (LBS). Ajo gjatë një interviste thotë se “Një MBA ju jep tre gjëra një rrjet njerëzish, besim, ekspozim dhe një grup aftësish“. Të…

Drejtoresha ekzekutive e një biznesi të suksesshëm zejtarie Shoshana Stewart, mori MBA-në e saj në Shkollën e Biznesit në Londër (LBS). Ajo gjatë…

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin universitetin dhe asnjëherë nuk i përfundojnë studimet. Kjo ndodhë për arsye se studentët nuk janë të mirë informuar për fakultetin që përzgjedhin, profesorët ligjërojnë me metoda…

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin…

A jeni student në vitin e parë në Kolegjin Universum? A keni dëshirë të përfitoni bursë për shkëmbim semestral në njërin nga 78 Universitetet në 22 shtetet e BE-së me të cilat Kolegji Universum ka bashkëpunim?  Atëherë, APLIKO TANI siguro…

A jeni student në vitin e parë në Kolegjin Universum? A keni dëshirë të përfitoni bursë për shkëmbim semestral në…

Bursa Nderkombetare ne Poloni

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Wroclaw University of Science and Technology”, Poloni Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Wroclaw University of Science and Technology”, Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus + Credit Mobility.…

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Wroclaw University of Science and Technology”, Poloni Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

Ri-Tenderim Nentor 2019

FTESË PËR RI-TENDERIM TITULLI : ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për softuerin arsimor në lëndën e Matematikës, Numri i referencës së tenderit: iTEM/2019/01 Përshkrimi : Kolegji Universum, referuar më poshtë si “Universum College”, synon përdorimin e një pjesë të…

FTESË PËR RI-TENDERIM TITULLI : ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për softuerin arsimor në lëndën e Matematikës, Numri i…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Savonia University of Applied Sciences, në Finlandë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus + Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në programet/departamentet Biznes…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Savonia University of Applied Sciences, në Finlandë, në kuadër të…

Tenderi me titull “ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për softuerin arsimor në lëndën e Matematikës”, i shpallur nga Kolegji Universum me datë 15 Maj 2019, është anuluar për shkak vonesave të nënshkrimit të kontratës. Ri-tenderimi me te njëjtin titull…

Tenderi me titull “ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për softuerin arsimor në lëndën e Matematikës”, i shpallur nga Kolegji…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Bradford University në Angli, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në programet Biznes dhe…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Bradford University në Angli, në kuadër të programit…