fbpx
Showing 7 of 7 News

Edonita Bytyqi, studente në Kolegjin Universum në Programin Master, aktualisht po i vazhdon studimet në “Staffordshire University” si pjesë e bursave për shkëmbim semestral që i ofron Kolegji Universum për shkëmbim në njërin nga 22 shtetet e BE-së, e që në mesin e tyre…

Edonita Bytyqi, studente në Kolegjin Universum në Programin Master, aktualisht po i vazhdon studimet në “Staffordshire University” si pjesë e bursave për shkëmbim…

Kolegji Universum është lider i ndërkombëtarizimit. Institucioni me më së shumti bashkëpunime ndërkombëtare në vend dhe projekte të financuara nga Komisioni Evropian. Aktualisht Kolegji Universum po implementon 7 projekte në kuadër të “Erasmus+ Capacity Building”.  Kjo i kontribon shumë ngritjes së kapaciteteve të brendshme të Kolegjit Universum, përmirësimit të…

Kolegji Universum është lider i ndërkombëtarizimit. Institucioni me më së shumti bashkëpunime ndërkombëtare në vend dhe projekte të financuara nga Komisioni Evropian. Aktualisht Kolegji…

Universiteti partner i Kolegjit Universum, Kaajani University of Applied Sciences fton të gjithë studentët e Kolegjit Universum të programit Infermieri të aplikojnë në edicionin e 6-të të Shkollës Dimërore që do të mbahet në Mars të 2020 në Finlandë. Shkolla…

Universiteti partner i Kolegjit Universum, Kaajani University of Applied Sciences fton të gjithë studentët e Kolegjit Universum të programit Infermieri…

Në kuadër të javës ndërkombëtare Erasmus+ që po organizohet nga Universiteti Bradford në Angli, Kosovën po e prezanton Kolegji Universum, i cili tashmë dy vite ka marrëveshje shkëmbimi studentësh me ketë universitet prestigjioz, në top 30 më të mirët në Angli.  Aktualisht dy…

Në kuadër të javës ndërkombëtare Erasmus+ që po organizohet nga Universiteti Bradford në Angli, Kosovën po e prezanton Kolegji Universum, i cili tashmë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor në programin Biznes dhe Menaxhment dhe Gjuhë Angleze të aplikojnë për shkëmbim semestral.…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

Kolegji Universum dhe “Albina Dyla Company” në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare të studentëve përfitues të BURSAVE 100% dhe PUNËSIMIT që nga viti i parë.Përzgjedhja e studentëve është bërë përmes testit dhe…

Kolegji Universum dhe “Albina Dyla Company” në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare…

Kolegji Universum dhe FOX Group  në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare të maturantëve përfitues të BURSAVE 100% dhe PUNËSIMIT që nga viti i parë. Përzgjedhja e studentëve është bërë përmes intervistave…

Kolegji Universum dhe FOX Group  në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare…