fbpx
Showing 9 of 9 News

A dëshironi të ndjekni studimet master me orar fleksibil apo online, ku ligjërojnë profesorë vendor e ndërkombëtar dhe pastaj të vazhdoni studimet jashtë vendit me BURSË të plotë, Kolegji Universum është vendi se ku ju duhet të drejtoheni https://bit.ly/2HuMame Programi Master në Kolegjin Universum është…

A dëshironi të ndjekni studimet master me orar fleksibil apo online, ku ligjërojnë profesorë vendor e ndërkombëtar dhe pastaj të…

Kolegji Universum dhe Vision Agency në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare të maturantëve përfitues të BURSAVE 100% dhe PUNËSIMIT që nga viti i parë.Përzgjedhja e studentëve është bërë përmes testit dhe intervistes…

Kolegji Universum dhe Vision Agency në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Kajaani University of Applied Sciences në Finlandë, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master nga…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Kajaani University of Applied Sciences në Finlandë, në…

SHPALLJE PËR FURNIZIM ME PAJISJE Kërkesë për furnizim me pajisje të teknologjisë për prodhimin e qëndrueshëm të ushqimit për projektin ERASMUS + “MSc in Sustainable Food Production Systems/STEPS” me numër të referencës: 598963-EPP-1-2018-1-AL-EPPKA2-CBHE-JP, sipas marrëveshjes së grantit me numër: 2018-2504/001-001…

SHPALLJE PËR FURNIZIM ME PAJISJE Kërkesë për furnizim me pajisje të teknologjisë për prodhimin e qëndrueshëm të ushqimit për projektin…

Edhe 3 dite kanë mbetur kohë për të aplikuar për njëren nga 10 BURSA të plota për 10 studentë në Prishtinë dhe Gjakovë që ofrohen nga Kolegji Universum në bashkëpunim me Albina Dyla Company. Bursat vlejnë për studime në programin Bachelor dhe Master. Apliko…

Edhe 3 dite kanë mbetur kohë për të aplikuar për njëren nga 10 BURSA të plota për 10 studentë në Prishtinë…

Kolegji Universum në bashkëpunim me Albina Dyla Company hap thirrjen për 10 BURSA të plota për 10 studentë në Prishtinë dhe Gjakovë. Bursat vlejnë për studime në programin Bachelor dhe Master. Apliko tani https://bit.ly/2HuFzbg  Studentët përfitojnë FINANCIM të plotë të studimeve dhe PUNËSIM në “Albina Dyla Company” në…

Kolegji Universum në bashkëpunim me Albina Dyla Company hap thirrjen për 10 BURSA të plota për 10 studentë në Prishtinë dhe Gjakovë. Bursat…

Kolegji Universum dhe kompania zvicerane Vision Agency zyrtarisht kane mbyllur aplikimet për 40 BURSA TË PLOTA për 3 vite studimi dhePUNËSIM të garantuar në Kompaninë Zvicerane. 687 maturantë do ti nënshtrohen testit këtë vit për 40 bursa të plota në Shkenca Kompjuterike dhe Gjuhë Gjermane në Kolegji Universum dhe punësim të garantuar në…

Kolegji Universum dhe kompania zvicerane Vision Agency zyrtarisht kane mbyllur aplikimet për 40 BURSA TË PLOTA për 3 vite studimi dhePUNËSIM të garantuar në Kompaninë Zvicerane.…

Burse e plote

Për të dytin vit me radhë kompania zvicerane Vison Agency në bashkëpunim me Kolegjin Universum, do të financojë studimet e 40 maturantëve për 3 vite studimi në Kolegji Universum në programet #ShkencaKompjuterike dhe #GjuhëGjermane. Studentët që nga viti i parë do të punojnë part-time, e…

Për të dytin vit me radhë kompania zvicerane Vison Agency në bashkëpunim me Kolegjin Universum, do të financojë studimet e 40 maturantëve…

A dëshironi të përfitoni BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM të garantuar? Eja në Sesionin e dytë Informues për STUDIMET DUALE me 3 Shtator nga ora 11:00 në Kolegjin Universum (Ulpianë). Informohu për 40 bursat që Vision Agency  dhe Kolegji Universum…

A dëshironi të përfitoni BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM të garantuar? Eja në Sesionin e dytë Informues për STUDIMET DUALE…