fbpx

115+

Universitete

26+

Shtete të Evropës

395+

Bursa ndërkombëtare në vit

2m €

milion euro bursa në vit

Faktet nga studimet jashtë vendit

DISA NGA STUDENTËT PËRFITUES TË BURSËS NDËRKOMBËTARE

Edonita Bytyqi

Staffordshire University

United Kingdom

Altin Selimi

Savonia University

Finland

Doruntina Berisha

Middle East Technical University
Turkey

Veton Krasniqi

Middle East Technical University
Turkey

Maltin Gerxhaliu

University of Bradford

United Kingdom

Dashnim Sejdiu

Savonia University, Finland

Elvira Sadriu

University of Marburg

Germany

Ardiana Bushi

Nidge University Turkey

Fatgzim Ramadani

Mykolas Romeris Universiy

Lithuania

Rrita Mustafa

Middle East Technical University
Turkey

Rrezart Buzhala

University of Marburg

Germany

Valjeta Koci

Nidge University Turkey

Eglantina Shabani

Middle East Technical University
Turkey

Ard Sminica

Altinbas University

Turkey

Marigona Xhemajli

Middle East Technical University
Turkey

Muhamet Brajshori

Altinbas University

Turkey

Lundrim Bekaj

Middle East Technical University
Turkey

Diellza Lushi

Middle East Technical University
Turkey

Elena Gjevukaj

Middle East Technical University
Turkey

Besjana Zeqaj

Middle East Technical University
Turkey

Armend Berisha

University of Duisburg-Essen
Germany

Arberita Bekaj

University of Duisburg-Essen
Germany

Uresa Vllasa

Duesenburg-Eseen
Germany

Kaltrina Mazhiqi

Duesenburg-Eseen
Germany

Rrona Bunjaku

Duesenburg-Eseen
Germany

what our students say for us...

Aktivitetet, Eventet dhe lajmet e fundit në Universum

LAJMET E FUNDIT

READ MORE

Fatlinda Sheremetaj ka zgjedh të studioj Master në programin e diplomës së dyfishtë gjermane që…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 200 bursa ndërkombëtare në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë…

READ MORE

Portali i njohur për mbrojtjen e të drejtave të autorit…

READ MORE

Edhe pse në këtë periudhe pandemie, ku shumica e aktiviteteve…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute…

READ MORE

​”​​​Tuscia University”​ in Viterbo ​është​ ​universiteti i radhës nga Italia që ju…

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë së 9-të Euroaziatike…

READ MORE

​”​​​P​​ope John Paul II State School of Higher Education​”​ in…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum “Istanbul Aydin University”, për shkak…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e infermierisë për…

READ MORE

Kolegji Universum në kuadër të projektit për ndërlidhje të Akademisë dhe…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum Labeat Matoshi, Muhamed Brajshori, Samet Osmani…

READ MORE

University of A Coruña është universiteti i radhës nga Spanjë që ju…

READ MORE

Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum mundëson edhe punë praktike me pagesë…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Riga Technical…

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë ndërkombëtare në Qipro…

READ MORE

Birmingham City University është universiteti i radhës nga Anglia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve…

READ MORE

Sot është publikuar një lajm lidhur me mos akreditimin institucional…

READ MORE

Ubuda University është universiteti i radhës nga Budapesti që ju shtua gamës së gjerë të…

READ MORE

Kaunas University of Applied Science, Silesian University, VIKO dhe Mykolas Romires University janë katër universitetet e fundit nga Lituania që…

READ MORE

Kolegji Universum po vendos Kosovën në hartën e botës. Së…

READ MORE

Universidade de Aveiro është universiteti i radhës nga Portugalia që ju shtua gamës…

Kolegji Universum ofron mundësi për studentët aktual dhe të diplomuar…

READ MORE

Pavol Jozef Šafárik University dhe Univerzita Mateja Bela V Banskej Bystrici janë dy…

READ MORE

Me 10 dhe 11 Gusht do të mbahet Testi Pranues…

Kolegji Universum është institucion lider i ndërkombëtarizimit. Institucioni me më…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff…

READ MORE

Kolegji Universum mbetet lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa semestrale në kuadër të…

READ MORE

​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në New University European…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff…

READ MORE

Sot Kolegji Universum trajnoi stafin për nivelin e pestë të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum si lider dhe model i mundësive reale për…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum publikuan Volumin e III-të të Revistës Studentore me…

READ MORE

​​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Vilniaus…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “The Philipps…

READ MORE

Edonita Bytyqi përfituese e bursës nga Kolegji Universum për shkëmbim semestral në…

READ MORE

Për të dytin vit me radhë Kolegji Universum organizon Konferencën e dytë…

READ MORE

METU International Cooperations Office opens a new application call for…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për punë praktike me…

READ MORE

Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtare për studentët dhe…

READ MORE

Përfaqësuesit e Komisionit Evropian kanë zgjedhur Kolegjin Universum për vizitën monitoruese në Kosove të programit…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për shkëmbim të studentëve Bachelor dhe…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staf…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen aplikim për punë praktike në Turqi, në Elpo…

READ MORE

Në kuadër të marrëveshjës së Kolegjit Universum me Instituto Politécnico…

READ MORE

According to Erasmus+ Programme Key Action 1 Inter-Institutional Agreement between…

READ MORE

Universum College opens the call for Staff Mobility Exchange under…

READ MOREeVIVA Project

Sot në objektin e Kolegjit Universum u mbajtë Konferenca për njoftimin e…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum vazhdon me ndërlidhjen e akademisë dhe industrisë. Në kuadër…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum ka hap thirrjen për aplikim për BURSA NDËRKOMBËTARE për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

READ MOREVizite studimore nga Kolegji Universum

Në vazhdën e vizitave studimore, studentët e Kolegji Universum, të programit…

READ MORE

Sot në Sarajevë ka filluar takimi i katërt i menaxhmentit…

READ MOREUniversum dhe IBCM

Kolegji Universum është në rritje të bashkëpunimeve vendore e ndërkombëtare…

READ MORE

Në mesin e aktiviteteve të shumta që organizohen gjatë gjithë…

READ MORE

Është bërë tashmë e zakonshme, të dëgjohet se në Kolegjin Universum po ligjërojnë…

READ MORE

Teaching Experience as an Academician at UNIVERSUM College Prishtina /…

READ MORE

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje për shkëmbim semestral të studentëve…

Arbresha Limani, zgjodhi të studioi Master në Biznes Ndërkombëtar në Kolegjin…

READ MORE

Njerëzit e duan Google. Çdo herë që ata kanë nevojë për informacione,…

READ MORE

Drejtoresha ekzekutive e një biznesi të suksesshëm zejtarie Shoshana Stewart, mori MBA-në e…

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen…

A jeni student në vitin e parë në Kolegjin Universum?…

READ MOREBursa Nderkombetare ne Poloni

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Wroclaw University of Science…

FTESË PËR RI-TENDERIM TITULLI : ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM):…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor…

Tenderi me titull “ERASMUS+ CAPACITY PROJECT #598587-EPP-1-2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM): Licensë për…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Edonita Bytyqi, studente në Kolegjin Universum në Programin Master, aktualisht po i…

READ MORE

Kolegji Universum është lider i ndërkombëtarizimit. Institucioni me më së shumti bashkëpunime…

READ MORE

Universiteti partner i Kolegjit Universum, Kaajani University of Applied Sciences…

Në kuadër të javës ndërkombëtare Erasmus+ që po organizohet nga Universiteti…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas…

Kolegji Universum dhe “Albina Dyla Company” në kuadër të projektit të përbashkët për…

Kolegji Universum dhe FOX Group  në kuadër të projektit të përbashkët për…

READ MORE

A dëshironi të ndjekni studimet master me orar fleksibil apo…

Kolegji Universum dhe Vision Agency në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

SHPALLJE PËR FURNIZIM ME PAJISJE Kërkesë për furnizim me pajisje…

READ MORE

Edhe 3 dite kanë mbetur kohë për të aplikuar për njëren…

READ MORE

Kolegji Universum në bashkëpunim me Albina Dyla Company hap thirrjen për 10 BURSA…

Kolegji Universum dhe kompania zvicerane Vision Agency zyrtarisht kane mbyllur aplikimet për 40 BURSA…

READ MOREBurse e plote

Për të dytin vit me radhë kompania zvicerane Vison Agency…

READ MORE

A dëshironi të përfitoni BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM të…

READ MORE

Kolegji Universum fton të gjithë studentët që të aplikojnë në…

READ MORE

Universiteti i Prishtinës dhe Kolegji Universum zyrtarisht janë përfitues të programit “Mevlana”…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff…

READ MORE

Kolegji Universum në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Diplomaci organizuan edicionin…

READ MORE

Sot në Kolegjin Universum u lansua programi i bursave 100% për 3…

READ MORE

Kompania zvicerane Vision Agency do të financojë studimet e 40 maturantëve për 3 vite…

READ MORE

Kolegji Universum është përfitues i dy projekteve të reja në kuadër…

READ MORE

Nënshkruhet marrëveshja e rradhës në mes të Kolegjit Universum dhe…

READ MORE

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) i Agjencisë së Kosovës për…

READ MORE

Nënshkruhet edhe një marrëveshje për shkëmbim të studentëve me bursa…

READ MORE

E-Unite është projekti i financuar nga Bashkimi Evropian i cili…

READ MORE

Nga tetori studentët kosovarë kanë mundësi ti fillojnë studimet Master…

READ MORE

Një ndër problemet kryesore me të cilat ballafaqohet sistemi arsimor në…

READ MORE

Për herë të parë nënshkruhet marrëveshje për shkëmbim të studentëve…

READ MORE

Bleona Lokaj, Bubulina Kabashi dhe Adriana Zyberi nxënëse të vitit…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum Elvira Sadriu dhe Rrezart Buzhala do të studiojnë…

READ MORE

Universiteti Partner i Kolegjit Universum Mykolas Romeris University në Lituani…

READ MORELideret e Kosoves

Studentët e Kolegjit Universum, po tregojnë aftësitë e tyre prej…

READ MORE

Sot në Kolegjin Universum, filloi Java Ndërkombëtare për stafin e 30 Universiteteve partnere nga…

READ MORE

Për herë të parë në Kosovë Kolegji Universum organizon Javën Ndërkombëtare! Java…

READ MORE

Për herë të parë në Kosovë Kolegji Universum, organizon Javën Ndërkombëtare për stafin e…

READ MORE

Kolegji Universum i vetmi institucion që ofron mundësi reale për studime…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Universiteti partner i Kolegjit Universum “Ludwigshafen University” do të organizojë…

READ MORE

​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për BURSA për shkëmbim studentor…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin prestigjoz në Gjermani “Ludwigshafen University of…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris…

READ MORE

Ardiana Bushi, studente në Kolegjin Universum në Departamentin Shkenca Kompjuterike, njëkohësisht studente në…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum Faton Nuha dhe Dren Sylejmani pjesë e qendrës…

READ MORE

Kolegji Universum si lider në fushën e Shkencave Kompjuterike, me…

READ MORE

Nevoja për ekspert në distribucion dhe shitje në vendin tonë…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum publikuan Volumin e II-të të Revistës Studentore me…

READ MORE

Për herë të parë në qytetin e Ferizajit, gjigantin e…

READ MORE

“Istanbul Aydın University” hapë thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën Verore…

READ MORE

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff…

READ MORE

Qytetari aktive është term që përdoret për qytetarët të cilët…

READ MORE

Është rritur dukshëm numri i të rinjëve që preferojnë ti…

Kërkesë për furnizim me pajisje të Teknologjisë Informative për projektin…

READ MORE

Sot në Kolegjin Universum u organizua Gara e Kontabilitetit në mes të studentëve të…

READ MORE

“Menaxhimi i shkollave sipas sistemit Finlandez”  ishte tema e trajnimit dy…

READ MORE

Për herë të parë në Kosovë, Kolegji Universum iu mundëson studentëve të…

READ MORE

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

READ MORE

Sukseset e studentëve të Kolegjit Universum nuk kanë të ndalur. Don Berisha…

READ MORE

Pas 3 vite studime në Kolegjin Universum, sot studenti Shqipdon Sylaj…

READ MORE

Në kuadër të Kolegjit Universum, operon Zyra e Karrierës e cila ka qëllim…

READ MORE

Studentët e Kolegjit Universum Blerta Rama dhe Rinor Tahiri do të studiojnë…

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

PËRVOJAT E STUDENTËVE GJATË STUDIMËVE JASHTË VENDIT