fbpx
Showing 13 of 153 News

Kolegji Universum po vendos Kosovën në hartën e botës. Së fundmi revista pretigjoze amerikane Forbes ka intervistuar Drejtorin e Kolegjit Universum Z. Alejtin Berisha si ndërmarrës që po transformon arsimin në Kosovë.                 …

Kolegji Universum po vendos Kosovën në hartën e botës. Së fundmi revista pretigjoze amerikane Forbes ka intervistuar Drejtorin e Kolegjit…

“Istanbul Aydın University” hapë thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën Verore Ndërkombëtare “Delightful Istanbul 2019” që do të zhvillohet me 21 Korrik – 2 Gusht 2019. Thirrja është e hapur për të gjithë studentët e Kolegjit Universum nga të gjitha drejtimet.  Tarifa…

“Istanbul Aydın University” hapë thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën Verore Ndërkombëtare “Delightful Istanbul 2019” që do të zhvillohet me 21…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri tani këtij institucioni të arsimit të lartë në Kosovë i janë aprovuar 78 marrëveshje me universitetet më të mira të…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

Kolegji Universum në bashkëpunim me Universitetin Partner nga Finlanda Kajaani University of Applied Sciences ju mundëson studentëve kosovar ti fillojnë studimet në Kolegjin Universum dhe ti vazhdojnë në Finlandë në Kajaani University of Applied Sciences me BURSË TË PLOTË dhe të përfitojnë 600-800 euro në…

Kolegji Universum në bashkëpunim me Universitetin Partner nga Finlanda Kajaani University of Applied Sciences ju mundëson studentëve kosovar ti fillojnë studimet në…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e nivelit Bachelor dhe Master për shkëmbim studentor në University of Valladolid në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Shkëmbimi i studentëve do të bëhet…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e nivelit Bachelor dhe Master për shkëmbim studentor në University…

Fatlinda Sheremetaj ka zgjedh të studioj Master në programin e diplomës së dyfishtë gjermane që ofrohet nga Kolegji Universum dhe Ludwigshafen University of Business and Society. Tashme Fatlinda ka filluar studimet ne Ludwigshafen University of Business and Society në Gjermani. Me përfundimin e studimeve në këtë program,…

Fatlinda Sheremetaj ka zgjedh të studioj Master në programin e diplomës së dyfishtë gjermane që ofrohet nga Kolegji Universum dhe Ludwigshafen University of Business and Society. Tashme…

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 200 bursa ndërkombëtare në 60 Universitetet në Evropë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni…

Kolegji Universum ka hap thirrjen për 200 bursa ndërkombëtare në 60 Universitetet në Evropë në kuadër të programit të Komisionit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e Infermierisë për shkëmbim studentor në University of Huelva në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Shkëmbimi i studentëve do të bëhet në semestrin pranveror…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e Infermierisë për shkëmbim studentor në University of Huelva në…

Portali i njohur për mbrojtjen e të drejtave të autorit në punime shkencore “Plagiarism Today” ka cituar se si Universitetet në rajon po përdorin platformen për parandalimin e plagjiatures të krijuar nga Platforma Akademia. Lexo artikullin https://www.plagiarismtoday.com/2020/09/30/the-ongoing-albanian-plagiarism-crisis/ Softueri anti-plagjiaturë funksionon në 20…

Portali i njohur për mbrojtjen e të drejtave të autorit në punime shkencore “Plagiarism Today” ka cituar se si Universitetet…

Edhe pse në këtë periudhe pandemie, ku shumica e aktiviteteve në të gjithë botën janë ndaluar, Kolegji Universum në kuadër të bashkëpunimeve ndërkombëtare ka dërguar +30 studentë të rinjë në 13 shtete të BE-së për shkëmbim semestral në Universitetet Partnere të…

Edhe pse në këtë periudhe pandemie, ku shumica e aktiviteteve në të gjithë botën janë ndaluar, Kolegji Universum në kuadër…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Beja në Beja të Portugalisë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Shkëmbimi i studentëve do të bëhet në semestrin pranveror 2021. Polytechnic Institute of Beja në Beja…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Polytechnic Institute of Beja në Beja të Portugalisë, në kuadër të programit të…

​”​​​Tuscia University”​ in Viterbo ​është​ ​universiteti i radhës nga Italia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. Pra nga tani studentët e Kolegjit Universum do kenë mundësinë të studiojnë për një semestër me bursë…

​”​​​Tuscia University”​ in Viterbo ​është​ ​universiteti i radhës nga Italia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me…

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë së 9-të Euroaziatike për Gjuhë dhe Shkenca Sociale (ECLSS 2020a), e cila do të mbahet në 16 – 18 Tetor 2020 në Kemer, Antalya, Turqi. Konferenca organizohet në bashkëpunim me Universitetin Daugavpils, Universiteti…

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë së 9-të Euroaziatike për Gjuhë dhe Shkenca Sociale (ECLSS 2020a), e cila do…