FITO BURSE NGA KOLEGJI UNIVERSUM

Kolegji Universum edhe njehere tregon perkushtimin e tij ne ngritjen e cilesise se arsimit te larte ne Kosove. Ne, ne vazhdimesi shperblejme diturine.

FITO 50% BURSE, STUDIO NE UNIVERSIN E MUNDESIVE!

Per te fituar bursen, ju duhet te:

  1. Pergjigjuni drejt ne 30 pyetjet e parashtruara;
  2. Postoje linkun e aplikacionit ne profilin tuaj ne facebook;
  3. Referoje/Ndaje kuizin me se paku 20 miq; (Per cdo person qe referoni permes “Ndaje me miqte” fitoni 2 pike; Per cdo Referim qe bejne referuesit tuaj fitoni 1 pike;)
  4. Urime! Keni fituar bursen!

Perfitues do jene te gjithe pjesemarresit! Perqindja e burses qe do fitoni, do varet nga pergjigjet e sakta qe do jepni dhe nga angazhimi juaj per te mbledh pika shtese duhe ftuar shoket!

JU TASHME JENI PJESE E UNIVERSIT TE MUNDESIVE!

You must specify a text.
You must specify a text.
You must specify a text.
You must specify a text.
You must specify a text.
You must specify a text.
You must specify a text.
You must fill out this field.