fbpx

Ngjarjet studentore

Emri i ngjarjeve

1 UniversumTalks 2 StudentTalks
3 Universum Explains 4 Speech Contest @Universum
5 Workshop “Take a Stand” 6 Red My Lips @Universum College
7 Universiteti Veror për Maturantë 8 Konferencë për Publikimin e Hulumtimeve
9 Security in Blockchain 10 Jep dhuratën më të çmueshme! DHURO GJAK
11 Akademia e Karrieres 12 Punëtori për profesorët e Sh.M.L-ve ‘Mësimdhënia inovative’
13 Coffee Lecture Series 14 Dita Ndërkombëtare e Lumturisë
15 Universum Innovation Week 16 Gara në Kontabilitet
17 Seminar “My career 2028” 18 Punëtoria e Ndërmarrjes Sociale & UPShift
19 Shijo Shqip @Universum – Panairi i Prodhimeve Vendore 20 British Day at Universum College
21 Entrepreneurship Weekend 22 Trajnim FALAS për Ndërmarrësinë dhe Orientim në Karrierë
23 FuckUp Nights Prishtina Vol. XIII 24 KosICT
25 Android Day at Universum College 26 Code Summer Fest
27 Thirrje per Biznes Plane – Të gjelbërta dhe Inovative (nga FIQ) 28 Dita Ndërkombëtare e Parasë
29 Universum Identity Week 30  Startup Europe Week Kosovo
31 Mini Boot Camp-Vajzat që Sjellin Ndryshimin 32 Debat: Te rinjet dhe Rrjetet Sociale; Të rinjtë dhe tregu i punës; Debati per Librin
33 Software Engineering Mini Boot Camp 34  Cyber Defense Week
35 Hack Day 36 Vizita Studimore
37 Bëhu pjesë e kampanjës “Dhuro edhe ti” 38 Universum Social Media Training
39 Bowling Challenge 40 Turnir në Sony Playstation
41 Universum Movie Night 42 Dreka e Fundvitit ne Kolegjin Universum