fbpx
Showing 10 of 93 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor   në University of Crete në Greqi në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në programet/departamentet Biznes dhe Menaxhment, Shkenca Kompjuterike, Shkenca Politike…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor   në University of Crete në Greqi në kuadër të programit Erasmus + Credit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Foggia University në Itali në kuadër të programitErasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në programet/departamentet Biznes dhe Menaxhment,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Foggia University në Itali në kuadër të programitErasmus…

Kolegji Universum ka hap thirrjen për aplikim për BURSA NDËRKOMBËTARE për shkëmbim semestral në 22 shtete të BE-së përmes Kolegjit Universum, bursat ofrohen qysh në vitin e parë të studimeve. ATËHERË APLIKO PËR SHKËMBIM SEMESTRAL NË SEMESTRIN E DYTË, NË NJËRIN NGA 22 SHTETET…

Kolegji Universum ka hap thirrjen për aplikim për BURSA NDËRKOMBËTARE për shkëmbim semestral në 22 shtete të BE-së përmes Kolegjit Universum, bursat…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republikën Çeke në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në programet/departamentet Biznes dhe Menaxhment, Shkenca…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republikën Çeke në kuadër të programit Erasmus +…

Vizite studimore nga Kolegji Universum

Në vazhdën e vizitave studimore, studentët e Kolegji Universum, të programit Shkenca Politike, vizituan Kuvendin e Kosovës në kuadër të plan-programit të vizitave studimore. Punëtorët administrativ që mirëpritën studentët tanë, thanë se këto vizita iu mundësojnë atyre që të mësojnë më…

Në vazhdën e vizitave studimore, studentët e Kolegji Universum, të programit Shkenca Politike, vizituan Kuvendin e Kosovës në kuadër të plan-programit…

Sot në Sarajevë ka filluar takimi i katërt i menaxhmentit të projektit STEPS, project me buxhet prej 1 milion eurosh i financuar nga programi Erasmus+ Capacity Building i Bashkimit Evropian dhe i përbër nga një konsorcium i universiteteve evropiane dhe…

Sot në Sarajevë ka filluar takimi i katërt i menaxhmentit të projektit STEPS, project me buxhet prej 1 milion eurosh…

Universum dhe IBCM

Kolegji Universum është në rritje të bashkëpunimeve vendore e ndërkombëtare dhe këtyre bashkëpunimeve të rëndësishme të institucionit iu shtua edhe bashkëpunimi me International Business College Mitrovica. Falë këtij Memorandum Mirëkuptimi studentët e të dyja institucioneve do kenë mundësi bashkëpunimi në…

Kolegji Universum është në rritje të bashkëpunimeve vendore e ndërkombëtare dhe këtyre bashkëpunimeve të rëndësishme të institucionit iu shtua edhe…

Në mesin e aktiviteteve të shumta që organizohen gjatë gjithë vitit në Kolegjin Universum. Në kalendarin e aktiviteteve u shënua edhe një event, në kampusin inovativ të Kolegjit Universum në Lipjan u organizua “Coding Day” që ka për qëllim tu…

Në mesin e aktiviteteve të shumta që organizohen gjatë gjithë vitit në Kolegjin Universum. Në kalendarin e aktiviteteve u shënua…

Është bërë tashmë e zakonshme, të dëgjohet se në Kolegjin Universum po ligjërojnë profesorë ndërkombëtar. E gjithë kjo falë bashkëpunimit që ka Kolegji Universum me mbi 78 universitete prestigjoze në Evropë.  E këtë lloj të ligjërimit me profesorë ndërkombëtar po e favorizojnë mjaftë edhe studentët. Pasi profesorët…

Është bërë tashmë e zakonshme, të dëgjohet se në Kolegjin Universum po ligjërojnë profesorë ndërkombëtar. E gjithë kjo falë bashkëpunimit që ka Kolegji Universum me…

Teaching Experience as an Academician at UNIVERSUM College Prishtina / Kosovo Prof. Dr. Hayrettin Kemal SEZEN Altinbas University, Turkey kemal.sezen@altinbas.edu.tr I had known Kosovo, which is a NEWBORN hope, out of my history conversations with my parents and lectures during…

Teaching Experience as an Academician at UNIVERSUM College Prishtina / Kosovo Prof. Dr. Hayrettin Kemal SEZEN Altinbas University, Turkey kemal.sezen@altinbas.edu.tr…