Këta 4 Libra Ndryshuan Jetën dhe Bizneset e këtyre Liderëve për të Mirë

Oprah nuk është vizionari i vetëm me rekomandime për lexim. Katër liderë zbulojnë librin që ndryshoi jetën dhe biznesin e tyre për të mirë.

Team of Rivals nga Doris Kearns Goodwin
“Kjo biografi e Lincoln-it tregon se ai ishte një udhëheqës gjenial. Ai i mirëpriti opinionet kundërshtuese dhe lehtësoi mjedisin bashkëpunues. Ky është bërë një gurthemel i stilit tim menaxherial dhe i kulturës së kompanisë sonë “-. Bill Creelman, themelues dhe CEO, Spindrift Beverage Co.

Thinking Fast and Slow nga Daniel Kahneman
“Kjo paraqet rezultatet e një seri eksperimentesh psikologjike që ndriçon sjelljen irracionale prej së cilës shumë prej nesh jemi të ekspozuar çdo ditë. Të menduarit në aspektin se si sillen njerëzit në të vërtetë informon pothuajse të gjithë vendimmarrjen time-si në jetën time personale ashtu dhe atë të biznesit “, -. Anthony Casalena, themelues dhe CEO, Squarespace

Siddhartha nga Hermann Hesse

“Kjo është esenca e historisë së udhëtimit-të-lumturisë-te-ndriçimi – paraja, bukuria, udhëtimi i thjeshtë në kërkim të vetvetes. Unë mund ta lexoj shumë e shumë herë dhe të ndihem në paqe secilën herë që kthehem. “- Dr. Abdur Chowdhury, bashkëthemelues, Aura.

Një gjë: E Vërteta e Thjeshtë Mbrapa Rezultateve të jashtëzakonshme nga Gary Keller

“Ka të bëjë me fokusimin çdo ditë në arritjen e një qëllimi më të madh, dhe duke e bërë këtë, çdo gjë tjetër bëhet e panevojshme. Për të marrë tërheqje të vërtetë, ju duhet të përqëndroheni në gjërat mjaftueshëm të vogla për të ndryshuar dhe në gjërat mjaftueshëm të mëdha qe kanë rëndësi, një hap në një kohë. “- Tyler Haney, themelues dhe CEO, Outdoor Voices.

entrepreneur.com.al/