Disa ide biznesi me kosto të ulët

Franshizat me kosto më të ulëta në hyrje mund t’a bëjnë më të lehtë për ju që të planifikoni të bëheni shefi i vetvetes.

Më poshtë keni disa burime se ku mund të gjeni mundësi të suksesesshme:

Ide Kreative
• Arte dhe Vepra artizanale
• Konsulent kreativiteti
• Projektues i brendshëm
• Bizhuteri

Bëni atë që doni
• Freelancing në ekspertizën tuaj
• Biznes Hobi
• Biznes Sporti

Shitje produktesh
• Shporta / kioskë
• Shitje e drejtpërdrejtë
• eBay

Biznese B-to-B
• Mbështetje për Biznese
• Konsulent biznesi
• Specialist në siguri
• Asistent biznesi virtual

Shërbime personale
• Kujdesi për fëmijët
• Kujdesi për të moshuarit
• Këshilltar financiar
• Organizator
• Portier Personal
• Konsulent dasme

Shërbime të tjera
• Pastrim
• Planifikim Eventesh
• Fotograf

Burimi:businessmag.al