Çfarë moshe kanë punonjësit në kompanitë lider në teknologji?

Keni pyetur se cila është mosha mesatare e punonjësve në kompanitë teknologjike? Edhe pse janë të shumtë ata që besojnë se kjo industri mirëpret numrin më të lartë të punonjësve nën 30-tat, nuk është e vërtetë aspak.

Në disa kompani mosha mesatare është nën 30, por tek kompanitë e konsoliduara si Cisco, Dell, IBM, Oracle dhe HP kjo moshë është mbi 35.

Vitet e fundit janë shtuar paditë për diskriminim të moshave të reja duke lënë pas paditë kundër racizmit. Për më tepër ju ftojmë të shikoni infografikun e paraqitur.

bi_graphics_how-old-are-the-employees-at-top-tech-companies-1

burimi:businessmag.al