16 Fraza që do t’ju bëjnë të dukeni pak profesionalë në takime pune

Vetëm pak prej nesh vërtet kënaqen gjatë mbledhjeve të punës. Pjesë e arsyes për këtë është fakti së për një arsye ose tjetrën, mbledhjet mund të jenë në mënyrë të veçantë joproduktive. Në fakt në një survejim të 1,000 njerëzve, provider i Intranetit, Igloo, zbuloi se plot 7% e njerëzve raportuan se mbledhjet/takimet e tyre nuk ishin produktive.

Kjo është skandaloze!

Megjithatë, Igloo e çoi kërkimin një hap më tutje, duke bërë kërkime rreth fjalëve dhe frazave që i lodhnin më shumë të pyeturit gjatë mbledhjeve. Thuaj këto fjalë gjatë takimeve tua, dhe jo vetëm që do humbasësh vëmendjen e bashkëbiseduesve, por do të dukeni shumë pak profesionistë.

1. Vëreni pak trurin në punë (49.26 %)

2. Fitime të majme (43.20 %)

3. Baza e kontaktit (39.42 %)

4. Parashtroj në tryezë (37.64%)

5. Sinergji (33.47%)

6. Rock star (32.27%)

7. Duke ecur përpara (32.08%)

8. Fito-fito (31.28%)

9. Ndryshim i modelit (24.33%)

10. Praktikat më të mira (23.83%)

11. Kthehemi mbrapsht (20.26%)

12. Strategjia e daljes (20.26%)

13. Pika veprimi (19.17%)

14. Vëzhgim i thellë (14.40%)

15. Kthimi nga investimi (11.22%)

16. Gjerësia e fashës (9.83%)

 /businessmag.al

Rreth autorit

Kolegji Universum

Shënoni komentin tuaj