fbpx
Showing 8 of 8 News

University of A Coruña është universiteti i radhës nga Spanjë që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë. The University of A Coruna është vlerësuar si një ndër universitetet publike më të mira në Spanjë. Pra…

University of A Coruña është universiteti i radhës nga Spanjë që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet…

eVIVA Project

Sot në objektin e Kolegjit Universum u mbajtë Konferenca për njoftimin e publikut të gjerë rreth projektit e-VIVA, pjesë e të cilit janë Universiteti “Kadri Zeka” Gjilan dhe  Kolegji Universum.  Duke sjellur risi në fushën e arsimit në Kosovë, Projekti e-VIVA adreson çështjet që synojnë…

Sot në objektin e Kolegjit Universum u mbajtë Konferenca për njoftimin e publikut të gjerë rreth projektit e-VIVA, pjesë e të cilit…

Vizite studimore nga Kolegji Universum

Në vazhdën e vizitave studimore, studentët e Kolegji Universum, të programit Shkenca Politike, vizituan Kuvendin e Kosovës në kuadër të plan-programit të vizitave studimore. Punëtorët administrativ që mirëpritën studentët tanë, thanë se këto vizita iu mundësojnë atyre që të mësojnë më…

Në vazhdën e vizitave studimore, studentët e Kolegji Universum, të programit Shkenca Politike, vizituan Kuvendin e Kosovës në kuadër të plan-programit…

Universum dhe IBCM

Kolegji Universum është në rritje të bashkëpunimeve vendore e ndërkombëtare dhe këtyre bashkëpunimeve të rëndësishme të institucionit iu shtua edhe bashkëpunimi me International Business College Mitrovica. Falë këtij Memorandum Mirëkuptimi studentët e të dyja institucioneve do kenë mundësi bashkëpunimi në…

Kolegji Universum është në rritje të bashkëpunimeve vendore e ndërkombëtare dhe këtyre bashkëpunimeve të rëndësishme të institucionit iu shtua edhe…

Bursa Nderkombetare ne Poloni

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Wroclaw University of Science and Technology”, Poloni Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Wroclaw University of Science and Technology”, Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus + Credit Mobility.…

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në “Wroclaw University of Science and Technology”, Poloni Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim…

Burse e plote

Për të dytin vit me radhë kompania zvicerane Vison Agency në bashkëpunim me Kolegjin Universum, do të financojë studimet e 40 maturantëve për 3 vite studimi në Kolegji Universum në programet #ShkencaKompjuterike dhe #GjuhëGjermane. Studentët që nga viti i parë do të punojnë part-time, e…

Për të dytin vit me radhë kompania zvicerane Vison Agency në bashkëpunim me Kolegjin Universum, do të financojë studimet e 40 maturantëve…

A dëshironi të përfitoni BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM të garantuar? Eja në Sesionin e dytë Informues për STUDIMET DUALE me 3 Shtator nga ora 11:00 në Kolegjin Universum (Ulpianë). Informohu për 40 bursat që Vision Agency  dhe Kolegji Universum…

A dëshironi të përfitoni BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM të garantuar? Eja në Sesionin e dytë Informues për STUDIMET DUALE…

Lideret e Kosoves

Studentët e Kolegjit Universum, po tregojnë aftësitë e tyre prej liderit, qysh pas vitit të parë të studimeve në këtë institucion pikërisht, përmes angazhimit vullnetar të tyre për komunitetin. Arnesa Tahiri, studente në Kolegjin Universum është shembulli më i mirë që…

Studentët e Kolegjit Universum, po tregojnë aftësitë e tyre prej liderit, qysh pas vitit të parë të studimeve në këtë…