fbpx
Showing 10 of 100 News

Përfaqësuesit e Komisionit Evropian kanë zgjedhur Kolegjin Universum për vizitën monitoruese në Kosove të programit të edukimit, Erasmus+. Drejtori për Ballkanin Perëndimor, Z. Alberto Sesse Ballart ka zhvilluar takime me stafin dhe studentet e Kolegjit Universum rreth përvojes së tyre gjatë ligjerimit dhe studimit në 114 universitete të Evropës. 240 studentë dhe…

Përfaqësuesit e Komisionit Evropian kanë zgjedhur Kolegjin Universum për vizitën monitoruese në Kosove të programit të edukimit, Erasmus+. Drejtori për Ballkanin Perëndimor, Z. Alberto Sesse Ballart ka…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Santiago de Compostela” në Spanjë në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. University of Santiago de Compostela është universitet publik i vendosur në qytetin e Santiago de Compostela, Galicia, një nga universitetet më të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Santiago de Compostela” në Spanjë në kuadër…

Kolegji Universum ka hap thirrjen për shkëmbim të studentëve Bachelor dhe Master me bursa të plota në universitetin prestigjoz “University of Minho” në Portugali. Universidade do Minho i themeluar në vitin 1973 është një ndër universitetet më të mëdha në Portugali që ka pasur…

Kolegji Universum ka hap thirrjen për shkëmbim të studentëve Bachelor dhe Master me bursa të plota në universitetin prestigjoz “University of Minho”…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Minho” në Portugali në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Universidade do Minho i themeluar në vitin 1973 është një ndër universitetet më të mëdha në Portugali që…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “University of Minho” në Portugali në kuadër të programit Erasmus + Credit…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staf për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri tani këtij institucioni të arsimit të lartë në Kosovë i janë aprovuar 79 marrëveshje me universitetet më të mira në Evropë.…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staf për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Universidad de Valladoild, në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus + Credit Mobility. Universidad de Valladolid është universitet publik në qytetin e Valladolidit, i themeluar qysh në shekullin e…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Universidad de Valladoild, në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit…

Kolegji Universum hap thirrjen aplikim për punë praktike në Turqi, në Elpo Bilisim Otomasyon Elektronik Popmpa Sistemleri LTDnë kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e Kolegjit Universum te departamentit Shkenca Kompjuterike të aplikojnë. Puna praktike…

Kolegji Universum hap thirrjen aplikim për punë praktike në Turqi, në Elpo Bilisim Otomasyon Elektronik Popmpa Sistemleri LTDnë kuadër të programit Erasmus…

Në kuadër të marrëveshjës së Kolegjit Universum me Instituto Politécnico de Tomar në Portugali. Hapet thirrja për aplikim për studime master në Portugali për studentët e Kolegjit Universum në Programin MASTER IN QUATERNARY AND PREHISTORY.  Programi Master në Kuaternar dhe Parahistori…

Në kuadër të marrëveshjës së Kolegjit Universum me Instituto Politécnico de Tomar në Portugali. Hapet thirrja për aplikim për studime master…

According to Erasmus+ Programme Key Action 1 Inter-Institutional Agreement between Altinbas University (Turkey) and Universum College (Kosovo) for Erasmus+ staff mobility for training between Programme and Partner Countries, you are invited to apply for Erasmus + Staff Mobility from 01.12…

According to Erasmus+ Programme Key Action 1 Inter-Institutional Agreement between Altinbas University (Turkey) and Universum College (Kosovo) for Erasmus+ staff…

Universum College opens the call for Staff Mobility Exchange under Erasmus+ KA107. Mobility opportunities aim to encourage the mobility of staff between programme and partner countries. Programme countries are those that are member states of the European Union and 6…

Universum College opens the call for Staff Mobility Exchange under Erasmus+ KA107. Mobility opportunities aim to encourage the mobility of…