fbpx
Showing 10 of 76 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Foggia University në Itali në kuadër të programitErasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në programet/departamentet Biznes dhe Menaxhment,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Foggia University në Itali në kuadër të programitErasmus…

Kolegji Universum ka hap thirrjen për aplikim për BURSA NDËRKOMBËTARE për shkëmbim semestral në 22 shtete të BE-së përmes Kolegjit Universum, bursat ofrohen qysh në vitin e parë të studimeve. ATËHERË APLIKO PËR SHKËMBIM SEMESTRAL NË SEMESTRIN E DYTË, NË NJËRIN NGA 22 SHTETET…

Kolegji Universum ka hap thirrjen për aplikim për BURSA NDËRKOMBËTARE për shkëmbim semestral në 22 shtete të BE-së përmes Kolegjit Universum, bursat…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republikën Çeke në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në programet/departamentet Biznes dhe Menaxhment, Shkenca…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Masaryk University, në Republikën Çeke në kuadër të programit Erasmus +…

Sot në Sarajevë ka filluar takimi i katërt i menaxhmentit të projektit STEPS, project me buxhet prej 1 milion eurosh i financuar nga programi Erasmus+ Capacity Building i Bashkimit Evropian dhe i përbër nga një konsorcium i universiteteve evropiane dhe…

Sot në Sarajevë ka filluar takimi i katërt i menaxhmentit të projektit STEPS, project me buxhet prej 1 milion eurosh…

Në mesin e aktiviteteve të shumta që organizohen gjatë gjithë vitit në Kolegjin Universum. Në kalendarin e aktiviteteve u shënua edhe një event, në kampusin inovativ të Kolegjit Universum në Lipjan u organizua “Coding Day” që ka për qëllim tu…

Në mesin e aktiviteteve të shumta që organizohen gjatë gjithë vitit në Kolegjin Universum. Në kalendarin e aktiviteteve u shënua…

Është bërë tashmë e zakonshme, të dëgjohet se në Kolegjin Universum po ligjërojnë profesorë ndërkombëtar. E gjithë kjo falë bashkëpunimit që ka Kolegji Universum me mbi 78 universitete prestigjoze në Evropë.  E këtë lloj të ligjërimit me profesorë ndërkombëtar po e favorizojnë mjaftë edhe studentët. Pasi profesorët…

Është bërë tashmë e zakonshme, të dëgjohet se në Kolegjin Universum po ligjërojnë profesorë ndërkombëtar. E gjithë kjo falë bashkëpunimit që ka Kolegji Universum me…

Teaching Experience as an Academician at UNIVERSUM College Prishtina / Kosovo Prof. Dr. Hayrettin Kemal SEZEN Altinbas University, Turkey kemal.sezen@altinbas.edu.tr I had known Kosovo, which is a NEWBORN hope, out of my history conversations with my parents and lectures during…

Teaching Experience as an Academician at UNIVERSUM College Prishtina / Kosovo Prof. Dr. Hayrettin Kemal SEZEN Altinbas University, Turkey kemal.sezen@altinbas.edu.tr…

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje për shkëmbim semestral të studentëve me BURSA të plota në Sapienza University of Rome në Itali.Sapienza University of Rome, është i rankuar në Top 200 universitetet më të mira në botë dhe cilësohet si Universiteti…

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje për shkëmbim semestral të studentëve me BURSA të plota në Sapienza University of Rome në…

Arbresha Limani, zgjodhi të studioi Master në Biznes Ndërkombëtar në Kolegjin Universum, të merr diplomë të dyfishtë gjermane nga Kolegji Universum dhe Ludwigshafen University of Business and Society dhe të sigurojë praktiken dhe punësimin qysh në vitin e dytë në kompani gjermane. Për zgjedhjen…

Arbresha Limani, zgjodhi të studioi Master në Biznes Ndërkombëtar në Kolegjin Universum, të merr diplomë të dyfishtë gjermane nga Kolegji Universum…

Njerëzit e duan Google. Çdo herë që ata kanë nevojë për informacione, edhe për gjërat më të thjeshta, ata kërkojnë në Google. Biznesi duhet të sigurohet që të renditet lartë në rezultatet e kërkimit në Google duke përdorur strategjitë e duhura të SEO. Marketingu dixhital, veçanërisht strategjitë…

Njerëzit e duan Google. Çdo herë që ata kanë nevojë për informacione, edhe për gjërat më të thjeshta, ata kërkojnë në Google. Biznesi duhet…