Pasi humbi 1 milionë $ brenda natës, ky sipërmarrës formoi një nga kompanitë më të mëdha të ushqimit të shpejtë

Daniel Lubetzky, CEO dhe bashkë-themelues i Kind, zbuloi një mundësi të fshehur mes një fluksi të lajmeve të këqija.

Ndonjëherë një lajm i keq mund të forcojë markën tuaj. Të paktën ky ishte rasti për këtë themelues.

Në fillim të udhëtimit të tij sipërmarrës, Daniel Lubetzky, tani CEO i Kind, një kompani udhëheqëse e ushqimit të shpejtë të shëndetshëm, ishte duke punuar në një tjetër markë të ushqimeve të shpejta, kur ndodhi një ndryshim i madh.

Kompania që i jepte prodhimin i tha atij se do të shtonte përbërës artificialë në të gjitha produktet natyrore. Lubetzky u shtang. Kjo doli kundër gjithë premisave të kompanisë dhe mënyrën se si ata tregtonin prodhimet e tyre. Pasi ai u këshilloi zinxhirëve të mëdha kombëtare ushqimore përbërës të rinj, ata u larguan.

Brenda natës kemi humbur më shumë se një milionë dollarë në shitje“, thotë Lubetzky, duke shtuar se ai vendosi të hapë një rrugë të re. “Ishte shumë e frikshme për ne që të vendosnim ato që kishim dhe të ndërtonim çdo gjë nga e para. Ky ishte momenti kur ne vendosëm të krijonim Kind. ”

Duke mos hequr dorë shumë shpejt, ajo u bë një nga kompanitë më të mëdha të ushqimeve të shpejta të shëndetshme në SHBA, e cila ka shitur më shumë se një miliardë produkte deri më sot.

burimi:businessmag.al