Keshilla e vetme – Ji vetevetja!

Nese ti je ai/ajo qe deshiron ti zgjerosh njohurit, te ndertosh shkathtesi dhe te kesh sukses, e vetmja gjë qe duhet te besh eshte te shfryteosh ne maksimum kohen dhe te kesh vullnet te mire.

Ne cdo vend te botes, koha eshte para! Po krijoj përshtypjen qe jo ne te gjitha rastet ia dime vleren. Ne duhet te kujdesemi qe te shfrytezojme kohen maksimalisht sepse ajo po iken shume shpejt. Nese tashme e bëni këtë, athere une e ti kemi dicka të perbashket.

Varfëria në Kosovë

Varfëria është problem i paraqitur kudo në botë, prandaj edhe është temë e rëndësishme për tu hulumtuar dhe diskutuar. Eshtë mjaft vështirë t’i qasemi thellësisë së varfërisë dhe...