Një shekull histori e Normales së Elbasanit

Përmes një akademie solemne të organizuar në lokalet e Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare të Kosovës, Instituti Universum shënoi 100 vjetorin e themelimit të Normales së Elbasanit. Në këtë akademi referuan Akademik Pajazit Nushi, Akademik Jashar Rexhepagiq, Prof. dr. Isak Shema dhe Prof. dr. Abdullah Vokrri.

Shko prapa

Universum University College TV Ad 2012